Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

4 Mart 2013 Pazartesi

Ben de mi? Brütüs


Tamam bu sözün doğrusu ''sen de mi? Brütüs'' dür ama Brütüslük yapan bu kez ben olunca:))

Dedim ki, biz blog arkadaşları bir vesile ile aramızda hediyeleşiriz. Kitap etkinliği,bayram kartları,yeni yıl kartları...Ama dışarıdan bizi yani blogcu olmayan okuyucularımızla böyle bir şey yapma fırsatımız olmaz.

İşte bu yüzden ben de dedim ki,hazır önümüzde ''Kadınlar Günü'' var...Bu vesile ile yıllardır beni blog dışından izleyen,okuyan  okuyucularımla bir etkinlik  niye olmasın...Belki ben bir gün yazmaz olurum belki de siz okumaktan vazgeçersiniz...Bu kitap ve bu çekiliş bugünlerin anısı olur...

Kendi kitaplığımdan bir kitabı böyle bir  izleyicime,okuyucuma armağan etmek istiyorum.Dileyenler bu yazının altına yorum bıraksın, biz de Kadınlar Gününde yani 8 Mart akşamı  çekiliş yapalım,çekilşte adı çıkan arkadaşa ben kendi kitaplarımdan birini hediye edeyim...

Son yorum tarihi 8 Mart saat 20.00 olsun...Olsun mu?

E hadi olsun o zaman...Beni blog dışından izleyen tüm okuyanlara açıktır bu davet....

not:'Kitaplıkkurdu''nda bugün ben varım:)) Kızarmış Palamutun Kokusunu orada yazdım...Görüşlerinizi bekliyorum... Buradan bi TIK

28 yorum:

  1. Ne zamandır sessiz seyircilerinize olan çağrılarınızı görüyorum ama bir türlü yazma fırsatım olmamıştı.Kısmet bugünmüş:)Başlığı hediye üzerine olması, belki menfaatim için görünsede,ben ancak sesimi duyurmaya fırsat buldum.Evet ben de sessiz izleyicilerinizdenim.Lütfen yazmaya,aktarmaya devam edin.Sizden öğrenecek çok şeyim var.

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Septik
    ne güzel oldu bu vesile ile tanıştık...Demek ki vakit bu vakitmiş...Hoşgeldiniz ve teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Şimcik ;) bu fikir senin peki isteyen blogcu da yapsın mı ? bloğunda :)) valla merak ettim bana gelen var mı ? Deyu...gönlü geniş güzelim Lalem öperim.

    YanıtlaSil
  4. bende, bende, bende isterim bende :)

    YanıtlaSil
  5. hahah Asisim tabi de yap, ne hoş olur...Bizi okuyanlarla tanışmak...

    Kahve Keyfi cık,blogu olanlara yok ahhahah

    Sevgiler size

    YanıtlaSil
  6. Ankara dan katılım ne ka güzel olur

    YanıtlaSil
  7. ben de isterim, ben de :)

    YanıtlaSil
  8. fatma güler çelik3 Mart 2013 16:08

    siz''belki yazmaz olmayın''

    YanıtlaSil
  9. sakın yazmaktan vazgeçmeyin sakın. birgün sizle tanşıışp salacakta bi çay içmeyi çok istiyorum. ve bende kitaplığımdan bir kitap hediye etmeyi size. ta size göre kitaplarım var lale ablam. hiç tanımasamda sizi ablam diyebilme cüretini gösterdim affınıza sığınarak çünkü üsküdar da bi ablam varmış gibi hissediyorum :))))

    YanıtlaSil
  10. Ara sıra sesim çıkıyor ama, ben de sessiz okuyucuyum.İlk defa bir yazınızda bir cümle hoşuma gitmedi, bilin bakalım hangisi?
    Cevap veriyorum----yazmama , okumama ihtimali..Öpüyorum ve o kitabı istiyorum.Aysel G.

    YanıtlaSil
  11. Eger kazanirsam; Salacak-Semsipasa sahillerinde okunmus, oralarin havasi sinmis kitap istereeeem... Kocaman sevgiler..
    Oya Akkoc

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  13. merhabalar
    sevgiler gonderiyorum...bu muhabbetinizee
    cihanin bahcesinden:)

    YanıtlaSil
  14. Yasasin 8 Mart Dunya Emekci kadinlar gunu.. bu gunu bir kitapla da taclandirmak guzel olabilir :) cook uzaktan 'yeditepe'nin lale ablasina, sevgilerimle,
    Zeynep

    YanıtlaSil
  15. yaşasın sonunda bizi de düşünen oldu valla lale ablam sen olmasan bizim halimiz harap :))şaka bir yana okuyucuna bloglu blogsuz sahip çıktığın için ayrıca sana teşekkür ederim.Hediyenin senden olması zaten ayrı bir lütuf ve sevinç kaynağı.Bu arada güzel yazılarından sakın bizi mahrum etme ....bence düşünme bile.Sen yaz biz okuyalım böyle hayat güzel...Sebla

    YanıtlaSil
  16. enerjinize hayranım.Hep öyle olsun inşallah...........:)))

    YanıtlaSil
  17. Ne güzel düşünmüşsün Lale abla.

    YanıtlaSil
  18. aa kankim ne hoş düşünmüşsün
    çok memnun olur seni takip edenler bence
    sevgiler

    YanıtlaSil
  19. ne diyeyimm, harikasınız bizi de düşünmeniz çok güzel, farkı yaratan sizsiniz, teşekkürler Berrin

    YanıtlaSil
  20. Bence de yazmaktan vazgeçmeyin, çok güzel yazıyorsunuz. Sayenizde Ordu'yu merak ettik, gidip görmeyi planlıyoruz. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  21. ben bu yazıyı görünce cok sevindm ama içim de sızladı vallahi olmaz Lale abla sen yazmalısın hep ki biz öğrenelim nası yaşama sevinci dolar bi insan daha sabahın 5inde :)bir Ordu Perşembeli ve gizli okuyucunuz olarak diyorum ki çekiliş bahane size bi iki satır yazabilmek şahane :)Pınar A.

    YanıtlaSil
  22. Ama bende sizi sessiz sedasız izliyorumm.. Suçum blog sahibi olmam mı?

    YanıtlaSil
  23. Olmaz, sen bize film, kitap anlatmazsan. Seferberlik yemekleri tarif etmezsen. Hayatın bu kadar pozitif yaşanabileceğini göstermezsen olmazki ablam.
    Lale abla ne sen hep yaz, bizde hep okuyalım. Bazen ses verelim, çoğu zaman sesizce takip edelim seni. Bu keyif hiç bitmesin. sevgilerimle... SemaG

    YanıtlaSil
  24. lalenin bahçesinden secilmiş kitap çok güzel bir hediye olurdu.Nilay N.

    YanıtlaSil
  25. Merhaba,

    Şansımızı deneyelim bakalım:)

    YanıtlaSil
  26. merhaba lale hanım,

    ben hande/gülümse
    sizi bir yılı aşkın bir süredir takip eden sessiz okuyuculardanım:)
    işe geldiğim de her sabah leylak dalı ve lalenin bahçesi bugün ne yazmış diye mutlaka sayfanıza göz attıktan sonra işlerime başlıyorum.
    sizin ve tüm dünya kadınlarının kadınlar gününü kutluyorum.
    umarım kadınların hak ettiğ yerlerde olduğu nice günler yaşarız.

    sevgiler,

    YanıtlaSil
  27. sevgili lale,bayıldım bu etkinliğe..çok ince bir düşünce..teşekkürler..aslında önce yazmaya üşendim...ama kitabıda istiyordum..hadi hülya dedim kendi kendime...garfıeld modundan çık ve yaz:)))tek kitaplar konusunda değil,her konuda bilgilendiriyorsunuz bizleri..sağolun,varolun...BU KİTABI İSTİYORUMMMM:))))HEM DE ÇOKKKK:))sevgiler(hülya-ANTALYA)

    YanıtlaSil
  28. Sayın Lale hanım,

    Ben maalesef yazınızın altına yorum bırakmayı başaramadım. Çok uzun süredir sizi ve başka blogları takip ediyorum ama sizin dediğiniz gibi sessiz takipçi olarak. Konu kitap olunca ilk defa bir hediye Için yorum bırakmış oldum.

    Size ve ailenize selamlar, sağlıklı günler dilerim.

    Gülbin Artoksi

    YanıtlaSil

içinizden geldiği gibi yorumlayın ama unutmayın ki keser döner sap döner gün gelir hesap döner:))