Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

27 Ekim 2008 Pazartesi

inadına inadına bir pazar yazısı

Yani şu yağmura bi bakın görmemiş gibi hayatın da hiç yağmamış gibi yağmak da. Olan benim programa oldu. Programa çıkamadım :)) .

Programa çıkamayaınca, bu kez evdekilere parti yaptım , pizza , oracıkta uydurduğum bir pastamsı. Pastamsı ama valla güzel oldu. Önce biküileri bi güzelce ufaladım tepsiye yaydım.( Eti Burçak). Sonacığıma, dr Ötker gurme puding serisinden üzümlü ve elmalı puding pişirip üstüne yaydım, daha daha sonra , hiç üşenmedim biraz büsküi de onun üstüne ufalayıp yaydım mı, ay ben bi da üşenmeyeyim bi de çikolatalı puding pişirip onuda, onun üstüne dökmeyeyim mi. Ay bi güzel oldu anlatamam. Süt ve pudign diet di hatırlatırım. Pizzanın kalorisi zati boyunu aşmıştı. Tam masaya oturacakken o yağmur da kapı çalınca , kim bu cesur yürek dedik, bir de baktık ki Meral. Görümcemin kızı olur ve ben onun en favori yengesiyim. Çook güzel resim yapar zati resim örtmeni heheheh. Oturduk , gırla sohbet çayımızı içtik.

Bir pazar gününü de böle geçirdik. Yağmur yarın da aynen böyle devam edecekmiş. Haberiniz olsun. geçen yıl almadığım yağmur çizmelerinden bu yıl almak istiyorum, en cafcaflısından en renklisinden hemi de....