Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

30 Ocak 2010 Cumartesi

Bu Cumartesi

Biz , bu cumartesi zilin çalmasıyla uyandık. Kargo gelmişti. Kızlar yine ıvır zıvır almışlar. Hadii oturdular yatağın üstüne hevesle açtılar koliyi. Benim gözüm yatakta ama saat de 11 olmuş. Azcık daha yattım, ama duramadım kalktım. Çayı koydum, bir dolu yumurtalı ekmek kızarttım. Her önüne gelen eve ekmekle gelmiş. Kızların da eli ekmek tutu ya :))) Oturduk kahvaltımız yaptık.

Bu gün,alış - veriş yapmamız da gerekiyordu. Naziş Natilius a gitmeyi teklif etti. Gamsegamse ben gelemem sinemaya gideceğim dedi. Hoop kalktık my koca, Naziş ben gittik. Önce biraz mağaza gezindik , valla bir tek çorap aldık. Sonra Gloria Jane's de kahve molası verdik. Ondan sonrada aşıl alış-verişe başladık. Eviin eksiğini gediğini aldık işte. Döndük evimize.

Akşam için Nazişle program yapmıştık ama iptal ettik. Ben bu arada aldıklarımızı yerleştirirken dün akşam yaptığım çikolatalı pasta tabağını hatta tepsisini diyeyim , düşürüp , atomlarına ayırdım. Tepsi umrumda değil, pasta gitti:((( Kristal bir pasta haline geldi. O yetmezmiş gibi reçel kasesi de elimden düştü hatta düşerken havada parçalanıp elimi kesti. Hala bu olayı çözmeye çalışıyorum , o iş nasıl oldu.

Akşam yemeğimizi yedik hatta çayımızı içtik, ben ziyan olmasın diye çay poşetlerini demlikten çıkarıp gözlerimin üstüne koydum:))) Gözlerimide dinlendirdim bu ara , bir taşla iki kuş yani.
Bu gece Tarihin Arka Odası var, konusunu bilmiyorum , ama yatakta onu izleyeceğiz, Naziş^de radyodan dinlemek hoşuna gidiyor. Zaten görsel bir yanı yok heheheh sonuç da Murat Bardakçı yakışıklı değil, sanırım alınmaz , önemli olan zeka dermişim :))))

Pazar günü için şimdilik hiç bir programım yok ama pazartesinden sonra iğne deliği kadar boşluk yok. Hele de salı akşamı... siz çarşamba gününü bekleyin...