Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

30 Kasım 2013 Cumartesi

Hafta Soncuğu önerileri

Hafta  sonu öneriler bu kez geç kalınca, öneriler de hafta soncuğu önerilerine dönüştü haliyle....

İlk öneri film. Biz dün gece izledik ve çok beğendik. Fazla söze ne hacet bir Çağan Irmak filmi...Bu kez arkadaşlarına adamış filmini...Gidin,izleyin ve siz kiminle tamamsınız karar verin.

Nerede ne yiyelim önerisi:

Bu kez Beşiktaş'da bir köfteci. Benim defalarca köfte yediğim, her seferinde de hay maşallah bu nasıl porsiyon dediğim köfteci...MANGALHANE...Valla köfte dediniz mi tepeleme  bir tabak dolusu köfte gelir önünüze... Yanında ızgara sebzeleri ve kendi özel sosları eşliğinde...




 Beşiktaş deyince siz hiç Karadeniz Dönercisinden döner yediniz mi?... Ama önce sırada beklemeyi göze alacaksınız, kuyruğun resmini çekenlere göğüs gereceksiniz, hatta tv çekimine bile rastlamanız olası... Sahibi resimdeki Rizeli Asım Usta... Vedat Milor'da geldikten sonra burası almış başını gitmiş.Dönerin eti Samsun'dan geliyormuş.


Kokinalar ise kendinize yapacağınız bir hoşluk öner

isi... Bu yıl erken çıktılar ve kokinasız yeni yıla girilmez bilesiniz:)) Ben bu akşam çatır çatır pazarlık yaptım ve tanesini 10 liraya dediği kokinanın ikisini 7,5 liraya aldım...1 Aralık itibariyle de ağacımızı süsleriz.
Bi de akşamları bundan örün çaydanlığınıza ,kupanıza...Ben bu akşam öreceğim mesela:))

Kitap önerisi yapmadım di mi? Ama ben hala Güneş Çavması okuyorum...Şarkı,türkü dinleye dinleyeee ancak okuyorum işte...

Hadi Adios