Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

4 Mayıs 2013 Cumartesi

İmza:Karın

Günlerdir çıkmasını heyecanla beklediğim İmza: Karın; bugün artık kitapçı raflarında yerini alıyor. Biliyorsunuz içinde benim de olduğum 128 Kadının ,kocalarına yazdığı mektuplardan oluşan bir kitap bu... Aynı İmza:Kızında olduğu gibi geliri yine hayırlı bir işe gidiyor. Ben arka kapak yazısını  okurken bile o kadar duygulandım ki,içindeki yazıları merak ediyorum valla kendi yazımı bile... Kocam böyle bir kitaptan haberdar ama ne yazdığımı bilmiyor tabi...Okurken ki yüz halini o kadar merak ediyorum ki, bana gelecek olan kitabı bekleyemeden bugün gidip alacağım.
Kitabı kitapçılarda bulabileceğiniz gibi D&R internet sitesinden sipariş de edebilirsiniz.
"İmza: Kızın"dan sonra ikinci proje "İmza: Karın"da hayata geçti. "İmza: Kızın"da olduğu gibi bu kitapda da ünlü-ünsüz 100'ü aşkın kadın , kadınların huzurlu, mutlu ve kendilerini ifade edebilen bireyler olması için faaliyet gösteren "Sınır Tanımayan Ebeveynler Topluluğu Derneği (STET)"e gidecek. Kitabı "İmza: Kızın" ekibinden Banu Özkan Tozluyurt yayına hazırladı ve bu hafta sonu tüm kitapçılarda satışa sunulacak. Ayrıca www.dr.com.tr den ön sipariş yapılabilir. 
"Keşke benim mektubum da kitapta yer alsaydı" diyorsanız şansınızı kaybetmediniz, sizin için de farklı bir imkan var, mektubunuzu imzakarin@gmail.com a göndererek www.imzakarin.com sitesinde yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Desteğiniz ve paylaşımlarınız için kitabı hazırlayan ekip adına teşekkür ederim...