Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

8 Ocak 2010 Cuma

Sabah ve ödül

Siz uyuya durun biz kızlarımızı yolcu ettik, yeşil çay eşliğinde birer dilim elmalı pastayı lüplettik bile:)))

Sabahları akşam haberlerinin tekrarından ve en dandik filmlerden başka bir şey yok tv de. Keşke Tarihin Arka Odasını sabah tekrarları yapsalar. Çok sevdiğim bu programı hiç bir zaman sonuna kadar izleyemiyorum. Sabaha kadar sürüyor çünkü. Bir de Pelin Batu , format gereği mi orada acaba?? bazen kendisi de isyan ediyor, beni hiç konuşturmuyorsunuz diye:))) Bu programda da şarkı araları var ama müzisyen Murat Bardakçı'nın kendisi. Çok güzel tambur çalıyor.

Akşam da Aşk-ı Memnu izledik. Anam, bu Beşir ne salak bi oğlan. Sen tut evin kızına aşık ol. Gül gibi Cemile'yi bırak da. Al Cemileyi. Oturun köşkün müştemilatında, elektrik , su fatırası yok, kira derdi yok, mutfak masrafı yok.İki maaş, bir iki yıla kalmaz yazlık kışlık alırdın. Sanane ama sanane, Behlül'lle Bihter'in yediği nanelerden, üstüne vazife mi. Oh olsun işte sürün şimdi. Anneannem aynen böyle dizi izlerdi işte. Oyuncularla kavga döğüş. Öpüştüklerinde terbiyesizler derdi bir de:)))O Aşk-ı Memnunun ilk versiyonunu izlemişti.

Kitabım bitiyor, bitiyo üzülüyorum dedim gece okurken; kocam bir tuhaf baktı yüzüme:)).

Yarın yürüyüşlerime kaldığım yerden devam ediyorum. Dün yaptığım elmalı pastayı bitireyim de hehheehehe .Kendim için yaptığım tek pastadır. Yerler ama işte öyle yerler, ayıp olmasın diye. Naziş ağzına koymaz, Gamse tırtıklar, kocam çayının yanına bir dilim alır. Dün temizlik vardı ev de, bitince bir de elmalı pasta attırayım dedim, temiz temiz yerim:))Aşk-ı Memnuya da yakışır. Biri yasak Aşk biri yasak meyve . Kötü bi esprimiydi?? yooo hiç de deği, fena bile sayılmaz. Biz de Cem Yılmaz değiliz herhalde yani.

Ahhh az kaldı unutuyordum , dün bir ödül aldım İkiz annesi sdilek den.

SUNSHİNE (GÜNEŞIŞIĞI ) ÖDÜLÜ VE DOSTLUK FERMANI



Ödülü alan kişi bunu 12 kişiye verecekmiş isimlerini ve blog isimlerini beliterek...


Ben bu ödülü değişiklik yaparak beni blog dışından izleyenlere veriyorum.

Fatih, Zuz, Aysel, Oya, Nermin , Beril, Ebru, Rezzan, Hüseyin,Neşe,Fatma,Berrin, Kuzeyli Adsız, California'lı Adsız ve benim bilmediğim tüm blog dışı okuyucularıma veriyorum. Sizler de blog arkadaşlarım kadar özel ve değerlisiniz ve bu ödüllere layıksınız.

Not: Bloğumun sağ tarafında gördüğünüz videodaki şarkıyı dinlediniz mi? bir çingene şarkısıdır. Bu gün özellikle dinleyin Selendi'den sürülen çingeneler için...