
Bu gün evdeyim tüm enerjimi yarına saklıyorum...
Sabah kızlar gitti, salona her zamanki sabah keyiflerime başlamak için geçerken, Kocam benden önce kanepemi , sehpamı kaptı...Uykusu kaçmış , tv açıp haber izlemeye başladı...Ben ayyy orası benimmm deyince , gideyim mi diye sorunca tabi kıyamadım... Ama ertesi sabah asla bunu kabul etmeyeceğimi deklare ettim.
Hava yamurlu, ev havası ama ben bu havalarda da dışarıda olmayı severim aslında...
Bu gün Kitap Okuyan Kız için ; Amin Maalouf'un en sevdiğim kitabı olan Doğunun Limanları hakkında yazdım. Kitabı yeniden karıştırıken keşke keşke dedim filme alınsa
ve ben bu yazıyı okur okumaz yazabilmiş olsaydım. Sanırım çok daha farklı bir yazı çıkardı ortaya... Aranızda okumuş olanlar varsa , sizin görüşlerinizi de orada görmek isterim.Kitap Okuyan Kız için yazı yazarken burada sözünü etmemiş olduğum kitaplardan da seçmeye özen gösteriyorum...Mesela hiç şiir kitabından söz etmedik. Bu konuda pek iyi değilimdir ama yatarken okuduğum bir Tagore şiiri ya da Murathan Mungan'ın Eteğimde ki Taşlarından okuduğum bir şiir ruhuma iyi gelir. Ruh kendini iyi hissedince beden de ona ayak uydurur kanısındayım.
Yarın için ,inşalah bir aksilik çıkmazssa çok şahane bir programım var kendisi de çok şahane olan biriyle...Çoğunuz tanıyorsunuz Zero''yu...Umarım hava şartları bir azizlik yapmaz bize de programımızı uygulayabiliriz.
Bu günlük şimdilik bu kadar...Kitap Okuyan Kız'a uğramayı unutmayın:))