Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

24 Eylül 2008 Çarşamba

kod adı; kazan kafa

Yazıya açım hem de çok açım diyerek başlamak istiyorum)). Bu saat olmuş henüz bir iftar mönüsü bile oluşturmadım iyi mi??. Öyle harıl harıl hazırlıklar yapmayacağım bu akşam, Gamsegamsenin önerisiyle çorba, sucuklu yumurta ve dolapta ne kada başka kahvaltılık varsa ve de bitabiki de çay. Bu akşam da böyle olsun.

Sahura kadar oturup, öğle saatlerine kadar yatıp, kalkınca da dışarı çıkıp gelince tekrar yatıp uyuyunca ve üstüne de kazan gibi bir kafa ile uyanınca oluştu bu şahane iftar mönüsü:)). Ama sahur için çocukla çocukla tan aldığım şahane bir programım var:))

E niye böle gözümüzü açıp sokağa çıktık derseniz, benim yıllık kontrollerim bitti, şahaneyim arkadaşlar. Darısı gelecek seneye diyelim. Bu gün de Gamsenin ki vardı. Ama biz aylar önceden belli olan randevumuza az kala geç kalıyoduk. Dr çıkışı eve yürüyerek geldik hava çok güzeldi, geldik derken geldim demeliyim aslında Gasmecan beni yolda ekti. Ben de gelince kanepeye uzandım MGM de yüz senelik bir film izliyodum. Şöyle diyebilirim bir kaza oldu, herkes kaza yerine gitti eee derseniz benden de eee çünkü uyumuşum. Bu kazan kafa da ordan kalma
dedik ya baştan.

Ay ay dün Can Bey bizdeydi. Aşık maşuk vaziyetlerinde bir gün geçirdik. Bir kaç saat diyelim. 12 de geldi akşam iftardan sonra gitti.Ablalar da deli oluyorlar onun için. Gelen üstüne atlıyor. Heheehehehe biberonla verdiğimiz anne sütünü yeni içmişti ki annesi mööööö diye bağırarak geldi ama karnı tok olduğu için hiç pas vermedi. Sen stok çalış dedik Berfuya , fazla sütü bizim dondurucuya stokluyoruz :)). Eh karnını da en son ben doyurduğum için anneye hiç bakmıyor , gözler benim gözlerim de, annesi kıskanıyorum oğlum dedi ama nafile. Bakıştık durduk.

Hiiiç ama hiiç modumda değilim ramazandan sonra bomba gibi geleceğim inşalah maşallah.O yüzden kısa kesip gidiyorum...