Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

24 Haziran 2009 Çarşamba

sıcaktan geldim yorgunum hancı

Dışarda cehennemi bir sıcak var, ama neyseki arada esen bir rüzgar da var.
Biz bu sabah hadi Ebru gitmeden bir görüşelim sonra tatillerimiz falan araya girecek dedik veee yine bir sabah buluşması yaptık.Nalan , Zeya, Ebru ve teyzesi, siz teyze dediğime bakmayın gencecik alımlı bir hanım. Ve tam bizim kafa dengimiz. Umarım O da bizden hoşlanmıştır. Biz zaten artık blog arkadaşlığını aştık çoktan bir ailenin üyeleri gibi olduk.

Bu seferki yerimiz Kadıköy Alkım içindeki Kahve Dünyası idi. Sabah kahvelerimizi içtik, sandvichlerimizi yedik, çok güzel sohbetler ettik , bi dünya kitap aldık. Gerçi ben küçük çapta bir tartışma yarattım ama kasada olsun. Her zaman orayı zeya karıştıracak değil ya hehehehe. Her zaman yaptığım alışverişi kasadaki kadın , hayır böyle bir uygulama yok diye beni kışkırttıkça kışkırttı. Sonuçta çok istediğim iki kitabı alıp geri kalanını bıraktım. Kızgınlıkla hepsini bırakacaktım ama , kıyamadım . Güzel bir sabahı böyle bitirmek istemedim. Dönüşte Seyhan Müziğe girdim dolaştım, oradanda bir kaç bir şey aldım, sonra geri bıraktım. Yok bunun sonu, önce elindekileri tüket ededim.

Benim aldığım kitaplar Katre-i Matem - İskender Pala ve Anneler Mafyası- Kerstin Gier




Eve geldiğimde dolaptaki karpuza saldırdım. Biraz da dinlendim, şimdi ver elini iş dünyası :(((, Artık ev kadını Lale, Anne Lale kimliğime bürünme vakti:))


NOT, Bir de teşekkürüm var. Can Bey ve Annesi'ne . Doğum günüm için çok zarif bir kart göndermiş. Sayfasında teşekkür edemedim, yazdığım yorum defalarca uğraştığım halde gitmedi. Anlayamadığım bir nedenden dolayı yorum ayarı, yarım sayfa olarak işaretlenmiş sayfalara adsız bile yazssam yorum yazamıyorum. Kendisine buradan çok teşekkür ediyorum. İnsanın hiç tanımadığı biri tarafından , doğum gününün kutlanması, kart seçilmesi, yazılması, güzel dileklerde bulunulması bence büyük ayrıcalık. Can Bey ve Annesine yani Denizanasına , bana yaşattığı bu ayrıcalık için ayrıca teşekkürler.Hyatta hiç bir şey tesadüf değilir derim her zaman. Sevgili Denizanası , gönderdiğiniz kartın yağlıboya tabosu var evimiz de.