Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

4 Kasım 2009 Çarşamba

YAGMUR SENFONİSİ YA DA YAĞMUR GÜZELLEMESİ

Cancan geldiğinde uyuyordu, yatırdım yanına uzandım, beraber beraber uyuduk...yağmur yağıyordu.

Uyandı , yemek yedik beraber beraber ...yağmur yağıyordu.

Kitap okuduk , kitaptaki köpeğin mamasını bana ikram etti. Ham ham etik beraber beraber...yağmur yağıyordu.

Hastaydı cancanım, çok azamadık, koşamadık koridorda...yağmur yağıyordu.

hep yağdı hep yağdı, her anımıza eşlik etti, tıp tıp camlara vurup kendini hatırlattı milyon kez , ben de ben de dedi Cancan'a ben de seviyorum seni.
Bu sabahı özel yapan, bu günü güzelleştirecek olan Cancan'ı beklemektedir:))) Anladınız siz onu, biz bu gün çook meşgulüz. Okunacak kitaplarımız var. Oynayacak oyunlarımız var. Çoook meşgulüz çok.Ben ona yemek yedirirken o da bana kıyamayıp, ağzındaki lokmasını bana ikram edecek.Buz dolabındaki magnetleri toplayacak. Kızların odalarına dalıp, gördüğü her şeye çığlık atacak. Gamzenin duvarındaki stickeri önce cici cici diyecek sonra tısss diyecek ama bir hamlede de çıkarmaya çalışacak. Bir yerlerimi ısıracak işte böyle yaşanacak bir gün olacak.

Biz bunları yaparken siz çarşamba gününün keyfini çıkarın. Bir İstanbul'lu için çarşamba haftanın ortasına gelinmiştir ve alemlere akmak için iyi bir gündür.

fonda, yıldız usmonova & yaşar -seni severdim... çalıyor. Teşekkürler zuzuların annesi Banu

not. bu yazı çarşamba günü yazılmıştır tabiyatiyle, ama bu blog saati pasifik saatine geri dönmektedir her dem. Ya gidip pasifiklere, döndürücem dünyayı bu yana ya da gidicez böyle geriden geriden , tam düzeltene kadar:)))

not-2- son kez bir şans verdim ona ve düzelttim, yazı yine çarşambaya döndü, ama yine pasifik saatine dönerse bu kez kesin gidicem.

Not-3- pasifik saatine dönmem gerekiyo

not4-( valla son not).Ali Atıf Bir bu reklamı gördümü acaba. Seyretmezseniz iki elim yakanızda olsun hehehehe