Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

17 Nisan 2009 Cuma

Biz,

Biz dün evcek evdeydik. Nazlı Pesah tatilinde, koca kafa izninde, Gamse boş gününde, ben alerci tatilinde . Biz evcek vedeyiz ya Can da biz de tabii. Bir ton eşyası evin her yerine saçıldı, arabası kapının önüne park edilmiş. Yatak odam da biberonu, salonda oyuncakları kitapları battaniyeleri, banyoda bez torbası ve her tarafta şen kahkahaları.

Bütün günü Can la yaşadık. Berfu yani annesi bizden gittiği akşamlar resmen sızdığını eve gidince mama bile yiyemeden uyuduğunu ve gece hiç uyanmadığını söylüyor heheheh.

Dün geceki sağnak yağışı görünce yuh yani dedim, bir haftadır ilk kez yarın dışarı çıkıcam şu işe bak. Korkma dedi meteoroloji uzmanı kocam, bu gece yağacak ama yarın çok güzel olacak . Bu adam bu işten anlıyo boşuna Kimyayla falan vakit kaybetmiş:)). Zaten biliyosunuz kimya ilminin bize tek katkısı suların sertlik derecesini tespit o kaaa. Bu suyun ph sı bilmem kaç içilir içilmez ha bi de günahını almayalım yoğunlukları farklı maddeleri birbiriyle karıştırmayız ha ha bi de iyotlu tuzun iyot oranı çok yüksek olduğu için belli oranda iyotsuz tuzla karıştırırız. tastamam bu kadar işte.


Bu gün okey grubumla buluşup okey oynayacağım. Biraz erken buluşup yemek de yiyeceğiz hadi bana müsade o yüzden. Zuz'u bilen gören varsa söylesin iki gündür kayıp. Ortaya çıkmazssa zeya gibi komplo teorileri üretmeye başlayacağım haberi olsunn..