Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

17 Ekim 2007 Çarşamba

FACEBOOK MUHABBETLERİ AZCIK DA BİZİM EVDEN FALAN İŞ DE

Hey millet nerelerdesiniz?, blogspot yaramadı bana raitiglerim düştü valla. Zor mu bura , sapamı kaldı yoksa. Ama yazılarım kaybolmuyor , zırt diye kaydediyor blogspot.
Bu gün Ebru nun yazısında okuyunca aklıma geldi yok mu sizin facebook maceralarınız. Artık facebook da adın yoksa sende yoksun muhabbetleri var.Benim yok valla . Geçen gün toplandık ailece bilgisayar başına bakın dedimzlara benim arkadaşlarım varmı?. Eski arkadaşlarım yani. Son 10 senelik arkadaşlarımın hemen hepsi var. Amma daha önceleri yok. İlaç olsun diye bir tane bile yok.Kızlar, uğraşmıyor senin yaşıtların böle şeylerle dedi.- Ayol neyle uğraşır benim yaşıtlarım. Ben neredeyim , yanlış yerdemiyim yoksa. Sıra kocama geldi. -Hadi baba söyle bir arkadaşının ismini dediler. Bizimki bir iki düşünür gibi yapır. Efendim Üniversite de bir kız varmış da sınıflarında , çok başarılıymış , acaba ne yapmış bakalım. Bak bak. Ayaklara bak. Ay o sınıftaki erkeklerin hiç biri başarılı değilmiydi. Neyse o da yoktu zaten. Bir facebook çılgınlığıdır gidiyor. Yani artık kimseyi merak ademeyeceksiniz , acep nerededir ne yapmıştır diye. Bazılarını bulunca hayal kırıklığına uğramakta var . Mesela bknz.Ebru :))
ra düne geldi. Dün önce Beyoğluna gidecektim. Bir türlü çıkamadım evden, sonra eskiarkadaşım aradı bir şeyler yapalım diye , peki dedim sonra iptal ettim. Zuz Ordudan döndü. İşe gitmeyeceğim bana gel dedi, onada üşendim. Sonra görümcem gel okey oynayacağız dedi. Valla evi yakın diye gittim. Akşama kadar okey oynadık. Gamze de okul çıkışı oraya geldi, birlikte döndük eve diyemem. Çünkü benimzlarımla birlikte gittiğiniz bir yerden birlikte dönemezsiniz, onların mutlaka bir işleri çıkar. Akşam da ye yat tv izle . Şimdi yine ben yeşil çayımı içtim . Yaızmı da yazdım Allaha şükür. Sonra ne yaparım bilemem...