Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

14 Mayıs 2012 Pazartesi

geceden notlar

Bu evde nedense henüz yazma ve okuma moduna giremedim...

Evde hemen hemen yerleşme işi tamamlandı gibi... Kendime ait bir yer yapacağımdan söz etmiştim. Orada bir kaç iş var.Masa almadım henüz. İKEA'dan çamaşır sepeti alarak döndüğümü hatırlatırım. Tül ve perdesini Zuz gönderdi ama henüz elime geçmedi.Belki oradaki iş biterse , kitaplarıma ve filmlerime dönerim.

Cumartesi günü Kızlar okulun bağlı olduğu vakfa gitmişlerdi. Naziş , oraya gitmişken Eminönünde buluşalım , Tahtakale e Mısır Çarşısına gidelim demişti. Önce yok gelmemşimdi bi sürü saçma sapan şey alır, yine ei doldururum dedim. Kocam sakın ha gıldır gıcık doldurmayın evi dedi heheh... Attıkları, verdiklerimi, dağıttıklarımı taşıya taşıya zor bitirdi adam ne de olsa...
Neyse bir tek surfle makası ve tuvaletlerin kapısına asmak için minik süsler aldım. Pek şirin şeyler. Bir kaç resim koyucam size de, ah bir fırsat bulabilsem.

Bu gün Anneler Günü münasebetiyle aile yemeği yedik. Çok uzaklara gitmedik hemen yanıbaşımızdaki KETE'de yedik. Sonra ben kendime hediye seçtim:)) Dört mevsim giyilebilen bir yürüyüş ayakkabısı aldı(rdı)m. Yarın da siftahını yaparım, artık.

Bu akşam Survivor izledik. Ailece Nihat'ı destekliyoruz. Bize ne faydası varsa:))) Ama dizilerden sonra iyi geldi...Şimdi bir taraftan da yeni başlayan 2 Yaka İsmail'i izliyorum.Erdal Özyağcılar var.

Galatasaraylı olarak şampiyonluğa çok sevindim de bir gün Türkiye'de insanlık da şampiyon olur mu? diye merak içindeyim.Neydi o rezalet.

Şimdilik bu kadar...