Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

17 Kasım 2009 Salı

TV den MV den

Adam diyo ki, karım üç çocukla beni bıraktı, beş çocuklu bir adamla kaçtı. Yedi ay oldu. Ben şimdi kız istiyom, boşanamadığım için vermiyolar, karımı bulda boşanayım. Müge Anlı çöktü, yere oturdu. Bulayım, sen boşan evlen. O üç çocuğu yuvaya bırakmışın , üç çocuk daha yap sonra bu da kaçarsa, nasılsa onlarıda yuvaya bırakırsın.Bir başkası görücü usulü ile tanıştığı kızın o sırada başka bir görücü ile görüşüp onunlada anlaşma hareketleri yaparken hamile kaldığını anlatıyor. Yani aile kızı iki tarafla da görüş, hangisi ile anlaşırsan onunla evlen demiş galiba. Valla anlamadım, çözemiyorum bu denklemleri ben, buralar çalıştığım yerler değil. Yahu bunlar Anadolunun bağrından kopup gelen insanlar, hadi İstanbul falan olsa diyeceğim ki, adımız çıkmış dokuza inmez sekize. Önce ekmekler bozuldu da biz ondan mı? böyle olduk. Yoksa bu işler hep böyleydi de ben mi? bir kaç yıldır haberdar oluyorum. Bütün bunlar Bihter'le Behlül'ün suçu mu? yoksa. Bu hastalık halleri bozdu beni, sabah tv 'lerine fazla takılınca.Yok bir daha ben sabah tv izlemem , izleyeceksemde doooru salona giderim. Dizimax falan takılırım , terbiyem bozuldu, ayile kadını çizgimden kaydıracaklar beni, küfüre neyin başlayacağım. Küfür dedimde, geçen sabah kocam evden çıkmış, sokakda iyi giyimli bir genç kız, elinde şemsiye ile yürüyor diyor, o sırada rüzgar esmiş, şemsiye ters dönmüş, kız bir sunturlu küfür etti diyor. Bizimki utançtan kıpkırmızı olmuş. Baya baya sinkaflı falan bi küfürmüş heheheh. Yani öyle bir küfür duymamıştım dedi. Dün gece birlikte Feberbahçe - Galatasaray maçında olaylar çıkmasına neden olan Demet Hanımcık'ı izlerken aklına gelip anlattı. . Hem girmesi yasak olan maça girmiş bu hanımcık canımcık, hem alkollü, hemde yaptığı el hareketi ile salonu birbirine katmış. Nasılda pişkin, refleksmiş yaptığı, refleksini yediğim.

Benim acilen dışarılara çıkmam gerek evde biraz daha takılırsam halim kötü. Yakında evlendirme programlarına falanda başlar kafanızı şişiririm:))))