Sabah televizyonda ''Soğuk Dağ'' izledim... Daha önce de izlemiştim ama yine aynı keyifle izledim. Yeni kitabımı okudum. Ama kitaptan çok daha değişik bir platformda söz edeceğim size... Çok keyifli bir şey hazırlıyoruz. Bir kitabı, dört ayrı kişi değerlendirecek size... Bir kitap hakkında dört değişik yorum okumak çok farklı olacaktır,eminim...

Bir de tarif verip size, gideyim...Tarif; kuzenimin eşi Özlem'e ait...Pazar günü için harika bir tarif bence...
Malzemeler: 1.5 su bardağı un 1. Çay bardağı zeytinyağı 1 yumurta sarısı 3 yemek kaşığı su ( daha fazlada olabilir ama genelde yetiyo) ve biraz tuz. Bütün malzemeyi yoğur ve küçük borcamın içine yayın hamur sert ve sanki birleşmicek gibi görünsede korkmayın yaymaya devamm edin ve tamamna yaydıktan sonra çatalla tabana delikler delinki hamur şişip patlamasın :))) bu hamur harcıydı ve 10 dk kadar fırında pişiriyoruz.yarımkilo pazıyı soğan ve biraz yağ ile kavurup soğumaya bırakalım. Sonra 2 yumurta peyaz peynirle karıştırılır kavrulmuş pazıya ilave edilerek pişen tartın üstüne yayılır ve tekrar fırına verilir ve çıkmamasına yakın istenirse üstüne kaşar peyniri rendesi dökülüp afiyetle yenir...
Bayramınızı kutluyor ve bu kez gerçekten gidiyorum:)
İyi Bayramlar