Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

13 Ocak 2009 Salı

bu gün

Uyandığımda evde derin bir sessizlik hakimdi. Öyle derin uyumuşum ki gidenleri hiç duymamışım. Herkes aç gitmiş yani. Bir tek kapı önündeki sehpada yarısı yenmiş bir cornflakes kasesi vardı. Kocamı aradım, öyle derin uyuyordunki tek tek kaçtık evden dedi.

Gece çok geç yatmadım ama yatakta biraz tv izledim, Müjde Ar'ın Asılacak Kadın vardı bi kanalda. Daha önce izlemiştim biraz daha baktım, ama sonuna kadar izlemedim. Müjde Ar'ı çok severim ama bazen hani dobra kadın deniyor ya ona, o da bunu sonuna kadar hak etmek için bazen zorlama yapıyor gibi geliyor. Dobralık bazen patavatsızlıkla çok kolay karışır ya. . Haydi Gel Bizimle Ol 'u izliyorum NTV de . Bazen , sanki Aysun Kayacı'yı özel olarak tiye almak istiyo gibi. Dişini en çok ona geçirebilir ya.

Gözümüz aydın, Gamsenin finalleri başlıyor haftaya, bu demektir ki, yine kağıtlar içinde yüzeceğiz. Bütün odalar hatta yatak odamız bile ders çalışma alanı olacak. Yani iki hafta boyunca yoğun stres altındayız. Nazlı Ege Üniv. de okuduğu için onun bu dönemlerini yaşamadık. Hadi bakalım gazamız mübarek olsun.

Bu gün evdeyim , biraz eve takılayım heheh.Biraz kurabiye murabiye yapayım, okuyayım, tv izleyeyim. Yani program bu .