Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

6 Kasım 2009 Cuma

Bu gün miskin bir günümdeyim, nasıl verimsizim, nasıl uyuşuğum. Biraz önce Gamsegamse aradı Capitol'de buluşalım dedi, ııııh dedim. Dünden yorgunum. Kolay mı? memleket kolilerini açıp yerleştirmek. Her eve gelen -- Dedeeee ne getirdin asy bakalım diye zıp zıpladı, Zuz içeri girerken mis gibi bir şey kokuyor dedi. Kimi pidemi ısıt, kimi - benim payımı hazırladın mı der, diğeri başka ne var başka ne var der. Benim anam ağladı akşama kadar her şeyi yerleştirene kadar. Sonrasında da baktım ev almış başını gitmiş, kolileri balkona doldurdum akşam çöpü için, evi de bir güzel kalayladım. Bu arada babam 20 kez - Laleee diye , çağırıp bişe sordu. Akşam yemeği için memleket havası hazırladım. Geri kalan toplandı dedesinin, başına - O da gerine gerine anlatmakta, etleri almak için taaa dumankaya yaylasına gittik arkadaşlarla, cevizli baharlar o gün hazırlandı. Kuşburnular ev yapımı . Bense hadi masayaaaa - Aşk-ı Memnu başlayacak şimdii. İşte böyle yedik içtik. Zuz da payına düşenleri aldı evine gitti. Bu gün de Tüyap da , inşallah benimde payıma bir şey düşer heheheh. Belki pazar günü gidicem ben de.

Bu gün o yüzden yorgunum. Kızlar cuma günleri erken çıkıyorlar, birazdan dökülürler. Onlar gelsinler, ben salona kurulup, tv izleyip atkı örücem. Mademki domestik takıldık iki gündür tam olsunn.

Ben tüm hafta sonu doluyum, yarın çok özel ve çok güzel bir yerdeyim, pazar günü ise Beyoğlu ekibimle Beyoğlunda yemek yiyeceğiz.

Hadi gittim ben , güzel bir hafta sonu olsun. İstanbullular için söylüyorum. Hafta sonunda hava güzel olacakmış.