Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

15 Mayıs 2013 Çarşamba

''İmza:Karın'' cılar imzaladı:))

Dün günlerden ''İmza: Karın'' dı... Biz; İmza: Kızın yazarları,ünlüsü,ünsüzü,bloggeri  Dedeman Otel  Roof da basına tanıtım gecesinde buluştuk,tanıştık,birbirimize imzalar verdik,imzalar aldık...Sohbetler ettik.
Hem sosyal bir projeye katkıda bulunmuş olmanın,hem bir kitapta buluşmuş olmanın keyfini yaşadık.






En çok ünlülülerin gelip bizden imza istemesi hoş oluyor...Barış Manço'nun eşi; Lale Manço ile birbirimize Lale'den  Lale'ye diye imzaladık kitaplarımızı ve çok hoş bir sohbet yaptık.


 







Biz Ece ile buluştuk gittik,şıkır şıkır,fıkır fıkır bir akşam geçirdik.Beni en çok etkileyen yazının sahibi ile tanışmak ayrı bir hoşluk oldu...


 Bir diğer hoşluk da,Gamsegamse^nin öğretmen arkadaşları Berfu ve Müge ile aynı kitapta buluşmaktı...hemen resim çektirip Gamse^ye yolladık:))



Mavianne,Hamdiye Filiz Ankara'dan gelip aramıza katıldılar... İyiki geldiler... Mavianne bizim gözümüz,kulağımız,foto muhabirimiz gibiydi  dün akşam...Bizim kaçırdığımız çok hoş anları kaydetmiş, gönderdiğinde ben bile şaşırdım...Öyle anlarımı yakalamış ki:))



 Daha önce İmza: Kızım vesilesiyle tanışmış,daha önce de bir kitapta buluşmuş olanlarla karşılaşınca,kırk yıllık dostlar gibi sarıldık birbirimize...

Bu vesileyle hayatımıza çok güzel bir not düştük...Hem çok güzel birşeye vesile olmuş olmanın sevinci, hem de bizden sonra gelen jenerasyonlara  bizden bir anı,bir yazılı belge bırakmış olduk.

Bu akşam anlat anlat bitmez...Szi en iyisi bu kitabı okuyun, her biri ayrı  hikaye olan 128 hayata dokunun...