Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

11 Ekim 2010 Pazartesi

Bu Gün ve Mim Borcunu Ödeme


Bu gün, bizim evin kayıtlarına şöyle geçsin... hafta sonu evde olunmadığı halde nasıl bu kadar dağıtabildik evi... tüm gün temizlik ve yemek yapıldı.
Temizlik olduğu için hiç keyif yapılamadan film falan izlenemeden direkk güne başlandı. Kızlar gelene kadar temizlik bitsin yemek hazır olsun diye parçalanıldı...

Yeni kitap... Müge İplikçi^nin CEMRE... Daha önce Kül Ve Yeli okumuştum... Kadın hikayeleri yazıyor Müge İplikçi... galiba o yüzden seviyorum.
Şuradaki yazıyı okursanız Müge İplikçi'yi çok daha iyi tanırsınız diye düşünüyorum. Asıl başka bir kitaba başlayacaktım ama , Leylak Dalıcım beni sarmamıştı deyince ertelendi:)Geçen yıldan bir mim borcum vardı Aysema'ya... bir türlü yapamamıştım... masa üstü mimi yeniden gündeme gelince fırsattan istifade bende borcumu ödeyeyim dedim:))
Benim masa üstü resmim Gamsegamse tarafından bulunup-aaa aynı Annemi anlatıyor deyip masa üstü resmim olarak buraya konuşlanmıştır.

Ara ara değiştirsem de yine hep bu resme dönerim... Benim dünyamın farklı pencereleri gibi algılarım ben bu resmi...Sayenizde masa üstümüde temizledim böylece:)) bi sürü lüzümsuz şey duruyordu, silmeye de üşeniyordum... Bu günkü temizlik tam oldu yani..