Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

31 Aralık 2011 Cumartesi

2011'İN SON TURLARI

2o11'in son sinema keyfini yaptık bu gece,saat 10 seansında Capitolde'ki 14 sinema salonun içinde en sevdiğim salonda ve en sevdiğim yerden izledik.Yani en küçük salonda en arka sıranın en ortada ki koltukalarında... Gelenek gibi her yıl yeni yıla girmeden bir gün önce ya da yeni yıl sabahı kahvaltı da bir yılbaşı filmi izleriz. Geçen yılkini evde Digitürk Saloon'dan satın alıp izlemiştik. Film bir ünlüler geçidi.O yüzden iyi bir final oldu diyebiliriz.Kocam en sonunda ki çekim hatalarını daha çok beğendi. Ben siyah saçlı Michele Phiffer'i zor tanıdım. Robert de Niro:yatağından kalkmadan bile şahane rol yapıyordu. Sarah Jesica Parker'in o incecik yüzünü ne kadar beğendiğimi hatırladım...

Bu gün okey grubumla buluşup yılın son okey partisini yaptık.Eve gelirken baktım
, Üsküdar'da kurulan en büyük pazarın önünden geçiyorum, hadi bir göz atayım dedim...en sevdiğim pazar alış verişini yaptım... Pijama kombinasyonları...Bayılırım bunu yapmaya...Yazın bir süirü yapmıştım. Bu gün de kışlık versiyon yaptım. Fuşya alt pijamanın üstüne minik pembe beyaz çiçekli bir üst aldım mesela...Gelir gelmez de makineye doldurdum hepsini.Gidiş ve gelişte yolun bir kısmını yürüyerek günlük egzersizimi de yaptım:))

Sanırım bu yılın son yazısıdır.

Sağlıklı mutlu yıllar diliyorum... Umarım bu yıl hepimiz için çok iyi bir yıl olur.