Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

3 Nisan 2009 Cuma

Ben bu gün,

Ben bu gün gözümü açtım ki aaaa Naziş dışında herkes evde. Kocam kendine izin vermiş:)), Gamse2nin boş günü. Du ben biraz daha yatayım yav derken aaa dedim bu gün can geliyo, Zuz ve Berfu'nun toplantısı var. Farkındaysanız Cancan çaktırmadan haftada iki gün gelmeye başladı :)))

Olsun be yav dedim, onlar ancak 11 e doğru gelirler, ama Gamse bendeki kıpırdanmayı fark eder etmez -Anneee ben çok açım dedi. Valla ben de açım dedim. Birer yeşil çay yanına da birer tost aldık. Cancan ta saat 12 de geldi. o gelene kadar biz ikinci parti kahvaltıyıda yaptık. Gamse babasının en sevdiği şarkıları sırayla çalıp onun uyanmasını sağladı)))

Öğleden sonra Cancan'ı da alıp dışarı çıktık. Baktık hava rüzgarlı, markete yöneldik. Böylece Can ilk market macerasını yaşadı çığlıklar ata ata dolaştık markette..Kocam bizi market sonrası ekti. Akşam eve de bi çuval balıkla geldi. Az kaldı kapıda tepeleyecektim O^nu ama neyse temizlettim dedi elimden kurtuldu.

Sonra Gamse tuturdu benim dizlerim tutmuyo , çok ağrıyo demeye daha doğrusu iki üç gündür diyodu da Volteren falan sürüyoduk. Baktık olmayacak babsıyla Dr a gitti. Artık o hastane zaten Gamse'ye çalışıyo. Tabi gidince Dr bunun tipinden anlamış, ağır botlar giyme senin sınavın mınavın yok mu onlara çalış demiş.

Akşam yemeği sonrası hadi çayı Ercüler de içelim dedik. Ercüyü bi çoğunuz tanıyorsunuz havuz maceralarından. Neyse gittik , Ercü Niksar'dan , Niksar Belediyesinin hazırladığı kitaplardan getirmiş, bizimkiler bütün gece boyunca o kitaplara baktılar biz de Banu ile sohbet ettik. Ben o ara bir demlik falan çay içmişimdir sanırım. Yani bu gece Kayhan'ın Haram Geceler şerkısı benim kimselere vermem.

Bu gece yeni bir kitaba başlıyorum ama henüz seçmedim. Naziş Ne kadar Agatha Christie varsa eve getirmiş , ama ben pek polisiye okumam okuduğum son polisiye sanırım Taş Meclisi ya da Kurtlar İmparatorluğuydu.

Şu anda radyoda bahça DUVARINDAN AŞTIM , SARMAŞIK GÜLLERE DOLAŞTIM diye çığıran bi kadın var. O kelimelerin büyük harfle yzılmış olması tamamiyle yenlışlık hehehehe, üşendim silip yeniden yazmaya. Anladığınız üzre cıvıtmak üzereyim, ufaktan ufaktan gideyim ben en iyisi.