Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

3 Kasım 2013 Pazar

Okuma maceraları falan işte

Bir hafta sonunu daha devirdik. Bu hafta sonu ben evde yan geldim devrildim.Bir tek bugün yarım saatliğine görümceme hasta çorbası yapıp ,götürdüm o kadar. Kitap oku,dizi izle, yemek yap,ye ama iliğim kemiğim dinlendi.

Bu arada ''Bibliyomanyaklar''ı  takibe aldınız mı bakayım?...Her ayın 15 ine kadar okuyacağımız kitabı açıklayacağız. Belki de hep birlikte okuruz. Sizler de bizimle eş zamanlı okursanız tadınmaz yenmez bir oluşumun içinde oluruz.

İki gündür , okuma maceralarımızı yayınlıyoruz... Ben de bugün anlattım kendi okuma yolculuğumu...

''Marmaray'' başka bir ülkede olsa böyle mi gündeme gelirdi... Bedava binmek uğruna yapılan bu izdihamdan inanın utanıyorum. Hiç inmeden 15-20 kez gidip gelenler varmış.Geçen gün bu başkalarının yaptığı hatalardan utanmanın bir adı olduğunu yazmıştı. Hay Allah ya aklıma gelmedi. Umarım burayı okursa yazar bize...

''Fenerbahçe '' ye Aziz Yıldırım hayırlı olsun. Bu koltuk sevdası garip bişi herhalde, oturan bir daha kalkmak istemediğine göre. Kaybetmemek için nerdeyse kıçlarına zamk yapıştırıp koltukla dolaşacaklar:)

Benim ağzım bozuldu,gidip biber falan süreyim....