Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

22 Kasım 2013 Cuma

Hafta Sonu Önerileri

Ne çabuk geldi hafta sonu ayol:)

İlk önerim kahvaltınız için.Otlu  omlet.2 yumurta, bir tutam maydonoz, 2 sap taze soğan, bir tutam dereotu , tuz, karabiber... Ecem sen sadece dereotu koy:))Otları ince ince doğrayın,tuz ve karabiber ile çırpılmış yumurtanın içine koyun karıştırın.Yanmaz tavada altlı üstü pişirin...Kızarmış ekmek üzerine alın... Ben kepekli sandviçi ikiye bölüp onun üstüne aldım bu sabah...Kalabalık kahvaltılarda kişi başı bir yumurta kırın ve kabak mücveri gibi kaşık kaşık dökerek pişirin..




Hava yağmurlu   en güzeli sinemaya gitmek. Bizim programımızda bugün vizyona giren ''Erkek Tarafı'' var...




Kitap, kendi okuduğum kitabı önereceğim Anne, Tut Elimi/Uygar Şirin ya da ''Bibliyomanyaklar'' aralık ayının kitabı olan Venüs/Şebnem İşigüzel...Yorumlarımızı karşılaştırırız...


Yağmurlu havada yürüyüş de tavsiye ederim. Biz bugün karıkoca pek güzel yürüdük. Sonra da lahmacun yedik ama olsun:))' Hacıoğlu''nun kapalı balkon kısmına kurulduk, üşütmeyen yağmurlu havayı içimize çeke çeke yedik ,içtik. Bir taraftan bu bekleyen ama verilen lahmacunları yemeyen kedicik ile uğraştık, bir taraftan da yağmurdan kaçışanları izledik.





Benim bu hafta sonum yine çok yoğun. Yarın akşam kuzenimin oğlunun düğününe katılacağım, artık sülalelemle muhabbet diz boyu olur:)) pazar günü de  bir doğum günü brunchu var...













Hayde  gittim ben şimdilik. Çok güzel olsun haftasonunuz...