Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

21 Ocak 2009 Çarşamba

Berbat bir gece geçirdim, uyudum uyandım. Tam sabaha karşı uyayacakken Naziş kombinin derecesini yükseltmiş, sıcaktan öleceğimi sanıp pencereyi açtım, kocam uyandı noluyor dedi, hiç dedim. Kalktım mutfak pencerelerini açtım, gezindim, Gamse uyandı ben yarın sınava giricem ne bu gürültü dedi.

Şimdi herkes gitti ama bu kazan kafa bana kaldı. Haberlerde Türk erkeklerinin %57 sinin Angelina Jolie ile bir gün geçirmek sitediğini söylüyor.Ben gün deyim siz anlayın işte. Anket yapılmış 255o kişi arasında.

Mail kutumu dolduran spamlardan sıkıldım. Her gün milyonlarca dolar kazandığım için beni tebrik edenlerden, I NEED YOU diye başlık atanlardan. Facebook da beni arkadaş olarak eklemişsiniz diye gelen virüslerden, biz kekiz ya. Köyden yarın geldik ya.

Derya Baykal'ın açık süt reklamından. İnadına inadına herkes açık süt alsa. e- faturaya geçtiğimiz halde hala posta kutusunun zarflarla dolmasından sıkıldımmmmm.