Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

19 Ocak 2010 Salı

geciken yılbaşı partisi



Nasıl muhteşem bir gece oldu anlatamam. Bol kahkahalı bol sohbetli, uzun upuzun bir gece oldu. Zeya'nında dediği gibi, kola ile başlayıp, çayla devam edip , şarapla bitirdim geceyi:)))

Ev sahibimiz zeya idi. Üç yıldır geleneksel hale getirdiğimiz partimiz bu yıl , Ebru^!nun İzmir'den geç gelmesi nedeniyle dün akşama kaldı. Hediyeli, kitap değiş tokuşlu anlatılmaz bir gece oldu. Sohbetin nerelere gittiğine biz bile şaşırdık:))))Ve Ebrunun artık İstanbul'a yerleşmesi gerektiğine bir kez daha karar verdik... Hatta planlarını bile yaptık.

Zuz ile biz ikinci kez hediyeleştik. O hengamede eksik kalmayalım dedik heheheh. Böylece ben de Zuz dan ikinci kez yeni yıl hediyesi aldım:)))

Tabii gelenek değişmedi , yine yemekleri yiyip bitirip , dağıttıktan sonra resim çekmek aklımıza geldi.Zeyanın masası süperdi. Kalanlarla bu akşam bir grup daha misafir ağırlayabilir hatta...Kısaca yedik ...içtik... çokca güldük. Gecenin starı Ebru'ydu.

Geceyi saat ikide noktaladık. Ebru'yu göndermedik, Zuz'a geldik. Nalan ertesi sabah için programı olduğu için yola devam etti. Biz üçümüz bir saat daha oturup öyle yattık... geceye doyamadık.

Sabahta güzel , uzun bir kahvaltı yaptık ... Ebru'yu uğurladık.

Berfu ile Zuz beni eve bıraktılar sonra...Eve bir geldim , son aramada görümcemin telefonu. Geri döndüm... Hadi gel bizde toplandık okey oynayacağız dedi. Hemen tavuğu attım ocağa, ben giyinirken pişti. E gelince suyuna çorba...suyuna pilav, yanına da kızarmış tavuk salata ee daha ne olsun her gün böyle olsun.

Ama herkes beni çok özlemiş. Elli kez aradılar, geldinmii??, geldinmiii??? diye. İşte geldim burdayım, ben bu işte ustayım...



10 yorum:

  1. kankiiii,
    bu parti süper olmuş
    tüm kızlara buradan selamlarımı gönderiyorum
    2010'da da dostluk ve sevginiz hep artsın :))

    YanıtlaSil
  2. çok keyifliydi herşey iyi ki geldiniz :):)
    keşke 3'3 kadar bende otursaydınız ne konuştunuz o 1 saat anlatın :):):)

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel,ne keyifli,ne mutlu:))
    Bence siz hem yazmakta hemde hayatı dolu dolu yaşamakta ustasınız Lale ablacım...

    Bu arada geç olacak ama bloğunuzun 4.yaşı kutlu olsun...Yazılarınızda anlatacaklarınızda tükenmesin inşallah...

    Sevgiyle....

    YanıtlaSil
  4. Dostlarla geçen zamanları hep sevmişimdir.Dostlarınız ve güzel günleriniz daim olur inşallah.Kültür başkentinde olmanın tadını benim içinde çıkartın bol bol gezin ve yazın lütfen...)))sevgiler

    YanıtlaSil
  5. EEE SİZ BİR DAHA HEDİYELİŞİRSİNZİDE BEN SANA BİR DAHA İY YILALR DİLEMEM Mİ:)))
    GEÇİKMEYEN TEKRARLAYAN İYİ YILLAR DİLEĞİ:)))))))
    VEE BENCE SİZ DAHA BAHANELER BULURSUNUZ TOPLANMAK İÇİN BUNCA KEYİF ALINCA:)))))) VEE BULUNDA, TADINI ÇIKARIN KEYİFLİ ZAMAN GEÇİRİN... :)))

    SEVGİLERİMLE

    YanıtlaSil
  6. Aman aman pek güzel geçmiş, imrendim valla. Neyse ben de yarın benim lise kızlarıyla buluşacağım. Kart kızlardan birinin doğumgününü kutlayacağız. Yaş ilerledikçe doğumgünü kutlamak daha bir zevkli oluyor değil mi Lalecim, ne dersin:)))

    YanıtlaSil
  7. tü tü tü diyorum :) böyle keyifli sofralarda olmak dostlarla muhteşem ne diyeyim şu an sadece imreniyorum :))ustasın ustasın ;) öpüyorummm.

    YanıtlaSil
  8. Laleabla süpersin valla..Hep böyle aktif ol..Sana bu yakışıyor..

    YanıtlaSil
  9. Zeya'da da okuduk gecenizi, bayılıyoruz size :)
    Nice güzel buluşmalarınıza...

    YanıtlaSil
  10. Ne güzel bakmışsınız hepiniz, eğlendiğiniz her halinizden belli :))
    Hediyeni merak ettim şimdi :))
    Dilerim böyle bol gülmeli toplantılar hayatından eksik olmaz:))

    YanıtlaSil

içinizden geldiği gibi yorumlayın ama unutmayın ki keser döner sap döner gün gelir hesap döner:))