Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

12 Ağustos 2010 Perşembe

Önümüzdeki yaz daha sıcak olacakmış dedi, Gamsegamse... Yok ya dedim, kim dedi... cevap; Kuaförüm. Söyle kuaförüne gelecek yaz için şimdiden bana stres yapmasın dedim... Son 130 yılın en sıcak yazını yaşıyormuşuz, yani 130 yıl önce böyle bir şey yaşanmış eeee yani ilk değil. İki yıl önce çok kurak bir yaz geçirince , bir daha yağmur yağmayacak sanmamışmıydık... her şey güzel olacakkk , enseyi karartmayın... ne güzel sonbahar gelecek... amaaaam bir daha yaz gelse yaz gelse dediğinizi duymayayım. Ayının kırk hikayesi varmış, kırkı da ahlat üzerine... ben de hangi bloğa baksam ilk gördüğüm şey sıcakkkk...En iyi yaz iki haftadırrr o kadarrrr.

İki gündür kitap gazete okumadım... gazeteye internetten baktım bir ara. Oruç iyi gidiyor... Sahurda bir şey yiyemiyorum... İftarda da öyle ama sonra bir çay içince açılıyorum, Allah ne verdiyse:((( O yüzden hep hafif şeyler yapıyorum , mesela iki gündür tatlı yapmadım.

Biraz tv izleyip , biraz da okumaya çalışacağım sonrası Gamse'yle takılırız. Naziş yok bu akşam... arkadaşlarıyla iftar yapacak sonrada Zuz'a geçecekti... artık yarın akşama ancak gelir.
Serin serin bir akşam , gece diliyorum hepimize...

bi de son not: ya arkadaş önce izlemeye alıp sonra vaz geçmeyin yav... motivasyonum bozuluyor:).. ne oldu yani şimdi izlemeye değecek bir şey yok mu demek oldu... Ben ta başından , beceremeyeceğimi bildiğim için kendime bir izleyici gageti eklemedim... Beceremem onu izledim bunu izlemedim olmasın dedim yani sırf ondan... başka bir şeyden değil valla... Yoksa birbirimize yorum yazmadığımız, birbirimizin arkadaş listesinde olmadığımız halde sürekli okuduğum bloglar benim de var yani yani...

9 yorum:

  1. Bir daha donsam da soğuktan şikayet etmeyeceğim :)))burası hani yağmurlu ama öyle soğuk da değil tam senlik püfür püfür ama millet yağmurlu kapalı diye hergün söyleniyor diyorum susun millet yanıyor bir yerlerde kıymetini bilin :)hadi öpim, hep serinlik yolluyorum ama bir türlü ulaşmadı sana...

    YanıtlaSil
  2. Allah seni çok güldürsün be lalecim işe gider ayak yorum yazıyorum :)demek motivasyonun bozuldu ;)valla ben de uğraşamıyorum o izleme işiyle vakit yok izleyende sağolsun izlemeyende zaten izlenecek bir durum yok bende :)bana da oldu aynı durumda çok gülmüştüm :))yani yani öyle işte...öptümmm.

    YanıtlaSil
  3. hayırlı ramazanlar dilemeye geldim :)

    ben de alıyorum listeme fakat öyle aynını veya yorum falan beklemiyorum. amaç bu değil ki zaten, kaç yıllık blogculuk yaşamımızda bunu biliyor olmamız gerekiyor artık. katılıyorum yani sana :)

    YanıtlaSil
  4. kankimmm
    ben de bilemedim şu izleme işini
    şimdi nerde ne var bilmiyorum

    iftarlar ve sahurlar iyi gidiyor şimdilik
    ilk gece kötüydüm
    çok şükür 3. gün çok daha iyiyim

    iftardavetleri başlasın daha hareketlenir akşamlar :)

    YanıtlaSil
  5. Sevgili lale abla,bende artık sıkıldım bu sıcak muhabetinden ama konuştuğum herkes hemen sıcak diyince bende etkileniyorum .Aslında insan oğlu ne sıkıntılar atlatıyor bu da geçer.Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Yazın gelecek sıcaklar, kışın soğuklar hakkında binbir türlü hikaye anlatıyorlar,duyup geçmek lazım, seneye moral bozmanın anlamı yok dediğiniz gibi. 25 inden sonra sıcaklar azalıyormuş bu da yeni duyduğum bilgi ilave olsun
    sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Genial fill someone in on and this post helped me alot in my college assignement. Say thank you you for your information.

    YanıtlaSil
  8. lale adsız teşekkür etmiş kolej olduğu için.. yakında doktora tezlerine işallah =D.
    bir de cevap yaz diyor )P
    spamlere de bak annem artık ..
    eğitimden vuruyor..

    izleyici ben de kullanmam..
    redırdan izlerim zaten..
    çperim de..

    atalet

    YanıtlaSil
  9. lale ablacım hayırlı ramazanlar diliyorum size.
    Allah tuttuğunuz oruçları kabul eylesin.sağlıkla ,sıhhatle geçsin günleriniz.

    YanıtlaSil

içinizden geldiği gibi yorumlayın ama unutmayın ki keser döner sap döner gün gelir hesap döner:))