Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

25 Haziran 2010 Cuma

Cuma

Kızlar haziranın sonuna geldik bu ne biçim hava diye bağıra bağıra giyinip okula gittiler... Bu gün son artık, ondan sonrası yan gel Osman bir dönüm bostan vaziyetleri... Benim havadan dolayı bir şikayetim yok oooh serin serin yatıyorum...

Aşk-ı Memnu izledik akşam ... senaryosuda internete sızmış netekim... kızlar Ednan şimdi burada derin bir soluk olacak... telefon zıızıt ayapacak... Bülent dergi okuyacak... Bihter şimdi elini başına götürecek derken izlemeye çalıştık... teknolojinin bu kadarıda fazla yani.

Dizi izledikten sonra kitap okuma seansına geçtik... Brida'dan bir kaç sayfa okudum baktım gece gece sarmadı, Dantel Falcısını aldım elime, hoşuma gitti. Bu kitabı aldığımı yazdığımda bir iki kişi merak ettiğini , okuyunca görüşlerimi yazmamı istemişti. Bazı bloglarda kitap eleştrilerine rastlıyorum da ...anam ben kim oluyorum da kitap hakkında ileri geri laf söylüyorum ... millet bu işin ilmini yapmış, kitap okumuyorlar cümle çözümlüyorlar. Benim gibi çayını kahvesini , fıstık tasını yanına alıp kitap okumuyorlar.

Bu gün Cancan geliyor, geçtiğimiz çarşambadan beri görüşmedKi,özledim çok...kelime dağarcığına bir sürü yeni kelime katmış. Artık bu kelimeleri söyleyip söyleyip alkış bekler benden:))

Şimdi gidip O' gelene kadar kahvaltımı yapayım.

8 yorum:

  1. serin serin güzel valla bende seviyorum

    YanıtlaSil
  2. cancan gelir hoş gelir !

    YanıtlaSil
  3. KANKİMMM
    aşkı memnu sonunda bitti
    bir arkadaş facebook'a 2 ölü 1 yaralı 1 felç yazmış :)))

    can canı öpüyorum
    tatile çıkıyorum
    kendine iyi bak görüşmek üzere

    YanıtlaSil
  4. Laleeee, özledim ayol sana yorum yazmayı. Ama burası çok kalabalık, çok iş var, fırsat yok. Yarın düğün var. Havadisler daha sonra. öptüm...

    YanıtlaSil
  5. aynı şeyi bana eşim yaptı yok bu elbiseyle değil bu elbiseyle intahar etçek yok şimdi koşturacak yok gögsünün şurasında kan torbası var öyle izledik diziyi...

    YanıtlaSil
  6. Lale Abla, yine güldürdünüz beni:))) Şu kitap yorumu paragrafınızla...sizinkisi tam ayarında oluyo bence, sıkılmadan fikrimiz oluyor, böyle devam edin:)
    Dün gece Aşkı-Memnuyu hiç izlemeyip sadece finalini izleyen bir ben vardım herhalde..oturdum 3 saatimi verdim valla..Kıvanç feci rol yapıyor:(
    Öpüyorum..mutlu hafta sonlarıııı

    YanıtlaSil
  7. Lale'cim Brida güzel mi?
    Bende de bekliyor bir süredir.
    Okusam mı acaba?
    Ben de Ayla Kutlu'dan "Asi" yi okuyorum şu anda.
    Bitince Brida'ya başlasam mı acaba?

    YanıtlaSil
  8. Blogunuz çok beğendim. Yazı stilinizi çok beğendim. Ben de fıstık tasıyla kitap okurum , o nedenle yazınızın o kısmına çok güldüm.

    YanıtlaSil

içinizden geldiği gibi yorumlayın ama unutmayın ki keser döner sap döner gün gelir hesap döner:))