Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

3 Mart 2010 Çarşamba

The Butterfly has landed on İstanbul



Hava güzeldi,Manzara güzeldi... Sohbet hepsinden güzeldi... doyumsuzdu...Günlerdir Alplerden misafirim geliyor diyordum ya işte onunlaydım. Çoğunuzun tanıdığı Butterfly geldi. Yüzyüze ilk kez karşılaştık, seslerimizi ilk kez duyduk ama gelin görün ki 40 yıldır birbirini tanıyan eski dostlar gibiydik.

Artık Butterfly-Asis- biliyor ben koruda yürüyüş yaptım, kahvaltı yaptım, yemek yedim derken, nereleri kast ettiğimi. Çayımı içerken hangi manzara var karşımda... Çünkü biz bu gün , koru yollarında birlikte yürüdük, çay içtik, yemek yedik... Enise Hanım yani Butterfly'ın arkadaşı da bize o güzel yüreğiyle , sohbetiyle eşlik etti. Onu tanıdığıma da çok memnunum...

Günün en komik yanı; servisimizi yapan garsonumuzdu. Havanın güzelliğinden etkilenmiş olacak bizi iltifatlara boğdu:))))

Canım Asis, her Türkiye ziyaretinde bil ki artık bir kardeşin bir evin daha var burada...



Eve gelince Asisciğimin getirdiği çikolatalara dalış yaptık kızlarla:))))) O büyük bir nezaketle , nasıl çikolata sevdiğimi sormuştu ama ben seçimi ona bırakınca O da her çeşitten getirmiş:))) Portakallı çikolata çocukluğumun ağız tadı. Gelir gelmez onu açtım , keyif yaptım...Bu arada Cancan'da sebeplenmiş. Hediyelerden büyük bir pay da ona düşmüş:)))Ağzımız tatlandı ama en güzeli bloknotun ilk sayfasına yazdığın o zarif not, o ruhuma o kadar iyi geldiki . Bininci kez iyiki dedim iyiki blog girmiş hayatıma ve yolum sizlerle kesişmiş. Çook teşekkür ederiz her şey için...

7 yorum:

  1. Harika Lalecim, ne güzel olmuş. Ben de yeni keşfettim Butterfly'ı. İnşallah günün birinde aynı şeyleri birlikte yapmak da kısmet olur.

    http://leylagingozunden.blogspot.com/2010/03/lale.html

    şu linki tıkla, hoşuna gidecek.
    öpüldün...

    YanıtlaSil
  2. İyi ki biz de seni tanıdık Laleciğim.Sevgiyle kal hep.

    YanıtlaSil
  3. Harika...Çok hoşuma gidiyor bu buluşmalar,keyifli geçmesine sevindim...

    YanıtlaSil
  4. çoooooooooook öpüyorum harika bir gündü.teşekkürler canım :)
    asis

    YanıtlaSil
  5. Dün ben de oradaydım Lale Abla. Tam siz oraya gelmeden eşimle sizin kulağınızı çınlatmıştık. O civarda oturduğunuzdan ve okuduğunuz kitaplardan bahsetmiştim. Yanınıza gelip selam vermek istedim ama hem biraz çekingenim hem de siz misafirlerinize ilgileniyorsunuz diye vaktinizi çalmak istedim.

    Sohbetinizin ne kadar keyifli olduğu uzaktan bile belli oluyordu.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. KANKİMMMMM
    ne kadar güzel gerçekten de
    harika bir gün geçirmişsiniz asis ile
    dostluklar hele de blog dostlukları gibisi yok değil mi
    öpücükler size

    YanıtlaSil
  7. ne güzelll bir gün geçirmişsiniz.dostluğunuz daim olsun.

    çoook öpüyorum lale ablacım:)iyi haftasonları diliyorum.

    YanıtlaSil

içinizden geldiği gibi yorumlayın ama unutmayın ki keser döner sap döner gün gelir hesap döner:))