Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

9 Kasım 2009 Pazartesi

var da var

Akşam yemeğine bir saat var. Herkes yavaş yavaş toplanmaya başladı. Nasıl bir gündü derseniz, dünkünden daha temiz bir evim var:))) Yıkanmış çamaşırlarım var, ütülenecek kaldırılacak çamaşırlarım var. Bir tencere pişmiş sulu köftem ve kızarmayı bekleyen sigara böreklerim var. Bir de kurutulmayı bekleyen saçlarım var. Beni kekleyen bir kızkardeşim var.

Akşama izleyeceğim bir dizim var, sonra yatakta kitap okuyacağım.
Siz de ne var.

E hadi kafam üşüdü artık.

7 yorum:

  1. Pasifik saatiyle seslenen Lalem canım suluköfte istedi. Bulgurlu mu, anneannem öyle yapardı, pek de güzel olurdu. Keyfin daim olsun, izlemeler, iyi okumalar, iyi geceler...

    YanıtlaSil
  2. Bizde mine var blogumuza gelde gör :))
    sulu köfte hımm iyi fikir bende yapılacaklar listesine alayım kızım çok küçükken sulu köfteye top mama derdi hala bizim ev de adı öyle anılır nedense pek ev ahalisi sevmez,
    sevgilerimi yolluyorum.

    YanıtlaSil
  3. AMAN DİKKAT, DAAYNİ İİLEŞTİN SAYILIR ONCA ÇEKTİN HASTALIĞI. HEM ŞİMDİ SA OLUNACAK HASTANEYE DR A GİDİLECEK ZAMANDA DEĞİL.
    ELLERİNE SAĞLIK, OHH RIN SENİN İÇİN DAHA KEYİFLİ GEÇECEK GİBİ.

    SEVGİLERİMLE

    YanıtlaSil
  4. LALE ABLA,
    SANA YORUM YAZAN FİLİZ BANADA YORUM YAZMIŞTI HEMDE ZOR GÜNLERİMDE, ANCAK İSMİNDEN BLOĞUNA ULAŞAMIYORUM. SANIIRM SEN BİLİYORSU HANİ BANADA BİR DESEN DİYORUM.

    YanıtlaSil
  5. arka arkaya almam gereken 3 grup misafirim var, belirlemem gereken menüler ve dip bucak temizlik bekleyen bir evim, bir dolu işim var daha ne olsun:))
    sulu köfte ve sigara börekleri hmmmmm:))

    YanıtlaSil
  6. arka arkaya almam gereken 3 grup misafirim var, belirlemem gereken menüler ve dip bucak temizlik bekleyen bir evim, bir dolu işim var daha ne olsun:))
    sulu köfte ve sigara börekleri hmmmmm:))

    YanıtlaSil
  7. Sulu köfteyi annem yapardı. Düşündümde ben evlendikten sonra hiç sulu köfte yapmadım. Annem çok güzel yapar. Kandırsamda bize gelse, sulu köfte yapsa :)

    Kapalıçarşı'yı mı izlediniz? yoksa Ezel'i mi? Galiba ilk şık :)

    Sevgiler.

    YanıtlaSil

içinizden geldiği gibi yorumlayın ama unutmayın ki keser döner sap döner gün gelir hesap döner:))