Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

16 Ocak 2014 Perşembe

Lale'nin Bahçesi 8 Yaşında




Tam tamına sekiz yıl bitti bu gün... Neler yaşadık kııııssss...Ne filmler izledik, ne kitaplar okuduk,ne yemekler pişirdik. Ne çok şeye güldük ne çok şeye hüzünlendik. Ne acaip memleket gündemleri yaşadık.


Geriye dönüp baktığımda hep ama hey iyi ki iyi ki açmışım şu blogu dedim. Hep güzelliklerle döndü bu blog bana...Sevdiğim bir şeyi bana ulaştırmaya çalışanlar, arkamdan Lale'nin Bahçesi diye bağıranlar:))dün gece rüyamda sizi gördüm diye mail atanlar,bir kaç gün yazacak fırsat bulamasam beni merak edenlşer,  tavsiye ettiğim bir mekana gidip beğenince hemen mail atıp teşekkür edenler, beni sessiz sessiz izleyenler,arada ses verenler,kulaklarımı çınlatanlar, artık reel hayatımın içinde olup ailemden olanlar, sekiz yıl benimle yanyana yürüyen blog arkadaşlarım hayat sizinle çok daha renkli oldu dilerim de böyle olmaya devam etsin.


İnsan hayatının değişmesi anlık bir şey...  Hayatlarımız birden değişip bambaşka mecralarda akabiliyor. Bu sayfanın sahibi bunu çok  tecrübe etti. Hiç ummadığı bir anda hiç düşünmediği bir yerde bir anadolu kasabasında yıllarca yaşadı...Unutulmaz dostluklar kurdu.Hiç düşünmediği anda da bir blog açtı. Aaaa bu blog nasıl bir şeyki demesine fırsat kalmadan Naziş,al açtım işte sana bir blog demesiyle:)) Ah yeni gelin evi gibi allı pullu olan o blogumu görmenizi çok isterdim....

  Bu blog macerası daha ne kadar sürer ya da sürmez bilinmez ama  bildiğim bir şey var ki bu sekiz yıl çok güzeldi...


Bugün yazı yazmak, duygularımı aktarmak zor geldi bana nedense... Ama dileğim daha uzun süre birlikte olabilmek.

Hepinize,  yol arkadaşlığınız için çok teşekkür ediyorum. Bu vesileyle de kimler hala burada,okumaya devam ediyor görmek isterim. Sessizler hadi  bugün sizin de  sesinizi duyayım...

Hepinize  sevgiler...







98 yorum:

  1. Nice mutlu senelere Lalem ne iyi etmişsin de yazmışsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. di mi kıs Çiğdem? iyi ki yazmışım. Yıksa nasıl tanıyacaktım senin gibi şeker bi kadını...

      Sil
  2. Ben burdayım kardeş...:)
    Sevgiler Samandıra'dan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Mine Hamımcım. Siz hep burada hep yanımdaydınız. Öyle olmasa gece yarısı bergamuuut diye bağırışımı nasıl duyardınız ve bergamutları hemen nasıl yetiştirirdiniz bana... O miss gibi sabunlar, şampuanlar ve tüm tatlar için bu vesile ile tekrar teşekkürler.

      Sil
  3. Çiğdemim, Minesiii teşekkür ederim ikinize de...

    YanıtlaSil
  4. İyi ki doğmuş bu blog, yüzümde tebessüm bazen merak, bazen iyi dilek kimi okur yakınımda hissederdim yoksa ;)blog dünyasına girmeme vesile olan ilk göz ağrımdır laleninbahçesi ;)sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Gonca bak ne hatırladım, biri beni eleştiren bir şey yazmıştı, sen o ana kadar beni sesiz takip ediyormuşsun ama o zaman benden önce itiraz etmiştin o duruma:))

    Sevgiler ve teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. :))haksızlığa gelemem , hele sevdiklerime yapılmışsa :) sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tekrar teşekkürler. Yazan yazdığına pişman olmuş bir daha da sesi çıkmamıştı:))

      Sil
  7. Nekadar cana yakın,içten diye okumaya başladığım ve Lale Hanımı tanıdıkça hiç yanılmadığım güzel blog öncelikle senin yaşın kutlu olsun.Yüreğinizle yazdığınız her cümleyle sanki yan dairemde oturan kızkardeş,arkadaş,dost oldunuz,Lale Hanım benim yüreğime.Teşekkürler bizimle olduğunuz bizimle paylaştığınız için...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Nehire asıl ben teşekkür ederim. Tüm kızkardeşlik duygularımla...

      Sil
  8. Nice nice yıllara Lale' cim...
    Hep güzel şeyler paylaşmak dileği ile...

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Asu, tüm nezaketin bana geçirdiğin Tagor sevgisi için bin teşekkür....

      Sil
  9. Ben hep burdayım bacıguuuuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hep de orada ol Bacıguş. En yalnız saatlerimin ortağı, ruhdaşım, arkadaşım...

      Sil
  10. Ben açılışı kaçırmıştım ama 7 yıldır buradayım. Hayatımın önemli bir parçasısın. Bunun adı yok.

    Her zaman canımsın. Hep özelsin.
    Nice sağlıklı uzun yıllarda paylaşımlarımız olsun.

    Seni seviyorum.NOKTA!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ecem, bi sabah sana gelmiştim, geceyi uykusuz geçirmiştim. Sen mutfakta tıkır tıkır iş yaparken ben senin kanepende uyudum. Hatta Begüm'ün o koca hırkasını giymiştim. Uykumun içinde kendimi çocukluğumdaki evimizde, mutfaktaki sesleri de annem çıkarıyor sandım. Uyanınca gizli gizli ağladım. Seviyorum seni hem de çook.

      Sil
  11. Yanıtlar
    1. Gamze,kızımın adaşı çok teşekkürler,hep birlikte inşallah...

      Sil
  12. Sevgili Lale,
    Ben genelde sessiz durup arasıra ses verenlerdenim. Ama senin tavsiyelerinde ne filmler izledim, ne kitaplar okudum, ne DVD'ciler keşfettim bir bilsen. Kindle'ımdaki e-kitapları bile sana borçluyum desem :-))
    Tarifini verdiğin "kelliğe çare buldum a dostlar" formüllü şampuanı hala kullanıyorum. Her kullandığımda da aklıma geliyorsun.
    Nice 8 yıllara diyorum.
    Sevgiler.
    Zeynepp

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynepp
      evet arada ses veriyorsun ama hep zamanında, en beklediğim anda ses veriyorsun. Çok teşekkür ediyorum.

      Sil
  13. Nice nice 8 yıllara.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  14. Mutlu yıllar Lale abla, iyi ki açmışsın blogu, iyi ki seninle başlamışım blog yazmaya: )

    sevgilerrrr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Ayşegül
      '' Göğe Bakma Durağı'' nda rastladığım can kız... Ne güzel oldu, ne iyi ettin de başladın sen de yazmaya...

      Sil
  15. Blogunuzun tamamını oturup okumuşluğum var. Çooook seviyorum bana yansıyan sizi. Sayfanızı her açtığımda dua ediyorum ve de en çok ''ağızlarının tadı bozulmasın, kaçmasın. hikayeleri çok uzun sürsün ve çok mutlu olsunlar'' diyerek. İyi ki varsınız.
    mine

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Mine
      Tüm iyi dileklerinize güzel sözlerinize bin teşekkür. Sizlerden gelen bu güzel geri dönüşler olmasa sekiz yıldır sürmezdi bu hikaye...
      Sevgimle

      Sil
  16. Uu beyb.. ilk gunlerden beri birbirimizi bulfugumuz icin mutluyum.. gidemefikletimi gidip gorup anlattigin icin.. bana sicacik bi kapi actigin icin sevincli.. opuyorum kocamannnnn
    Atalet

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ataletim canım benim,kız kardeşim, yol arkadaşım.Hep arkamda güvencesini hissettiğim. Var olduğun için asıl ben çok mutluyum...

      Sil
  17. Lale'ciğim,Ordulu oluşun dikkatimi çekmişti önce...sonrası ise doğallığın ve pratikliğinle devam etti.Seni seviyorum,ayrıca güzel aileni de...daha nice yıllar devam etsin,uzayda tarih yazıyorsun bu blogla.Hepimiz uzayda bir sedayız zaten,burada paylaştıkların birgün bizler göçtükten başka bir boyuta yolculuk yaptığımızda bile,geride gelenler tarafından okunacaktır mutlaka..sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muayenehanenden içeriye altımda ıslak mayo ile dalışım hala gözümün önünde... Artık Ordu'da bir kızkardeşim var diyebildiğim için ,bana bunu hissettirdiğin o güzel evini bana her seferinde açtığın için çok ama çok teşekkür ederim.

      Sil
  18. yemek bloğu olmadınız halde araya sokuşturuverdiğiniz bir tarifle bir buluşmada tarifiniz en üste çıkabiliyor. elmalı pasta tarifinizi ve basic pandispanyanızı her seferinde uyguluyorum. nice senelere lale ablacııım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Gülizar

      o elmalı pasta tarifi sayesinde ne çok kişi ile tanıştım:))
      Çok teşekkür ediyorum güzel sözlerine...

      Sil
  19. Sevgili Lale,
    Az once diger yarim dedigim kuzenimi ve oglunu arayip dogumgunlerini kutladim ve bu sayfaya gelip "lalanin bhcesi" ninde dogumgunu kutlayayim dedim... Burayi ziyarete sanirim 6-7 sene once basladim, yalnis hatirlamiyorsam Annoya (kedilimutfaklar) ya yazdigin bir mesaj ile...
    Sevdim seni be Lale Hatun, sadece seni degil aileni de ve hatta seni sevenleri de; Leylakdali, Ece ... Sizleri her internete girdigimde ziyaret ediyorum...
    Pek sevmiyorum yorum yazmayi, biliyorsun yanlis anlamaya da cok musait bir ortam burasi... Keske yuzyuze tanisma sansimiz olsaydi... Belki bu sene geldigimde, kimbilir??
    Iyi ki varsin, iyi ki blog acmissin ve iyi ki tesadufen buraya gelmisim...
    Kocaman kucak dolusu sevgiler cooook uzaklardan...
    Oya Akkoc

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Oya
      blogdaki en eski en vefalı takipçilerimdensin biliyorum...Tüm güzel sözlerine teşekkür ediyorum. Evet artık bu sene bir kahve içelim bence de...

      Sevgimle

      Sil
  20. Canım Lâlecim, hep paylaşalım hayatı, kaybetmeyelim birbirimizi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serpilcim
      Blogcu olamdığın halde en çok iletişimde olduğum okuyucumsun valla... Beni kadife elbiseler içinde gördüğün rüya hala aklımda... hele ilginç bulduğun şeyleri bana maille gönderiyorsun ya bunun için de ayrıca teşekkür ediyorum.Hiç ama hiç kaybetmeyelim birbirimizi...

      Sil
  21. mutlu seneler Lale Hanım,
    yazılarınızı okurken sıkıcı ofis odama deniz kokusu getiriyorsunuz.sizi okumayı çok seviyorum.hep yazın çok yazın :)
    sevgiler...
    Bihter

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Bihter Hanım
      Siz hem okuyucum oldunuz hem de tüm sosyal dayanışmalarda yanımda oldunuz. En son Van için Örgü kampanyasında da desteğinizi esirgemediniz. Çok teşekkürler.

      Sil
  22. Merhaba Lale Hanım,
    Sessizlerden biri de benim. 5 yıldır internete girdiğim her gün yeni yazı var mı diye blogunuza bakıyorum. Ben de Kocamustafapaşa orta okulu ve Davutpaşa lisesinde okudum, Samsun'luyum. Dolayısıyla, paylaştıklarınız bir çoğu bana sıcak ve tanıdık geliyor, ayrıca kitap ve film önerilerinizi de takip etmeye çalışıyorum. Nice 8 yıllar diliyorum ! ( bizlerle paylaştığınız)
    Sevgiler Hatice.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. A demek aynı lisedeniz hem de hemşehri sayılırız.

      Çok teşekkür ediyorum güzel sözlerinize ve iyi dileklerinize...

      Sil
  23. O kadar samimi o kadar sahici bir blog ki senin blogun karşıma çıkmasaydı çok eksik kalırdım Lale'ciğim. Seviyorum seni ve blogunu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Can Mihriban. En enteresan tanışma seninle oldu sanırım. Kaç kşi ''Anıt kabir'' de tanışma fırsatını bulmuştur.
      Ben de seni çok seviyorum. Sevgiler

      Sil
  24. Bende geç keşfedip ama en baştan okuyup en fanatik sessizlerdenim bir kaç gün yazmassanınız ee hadi ama deyip kendi kendime sizlen konuşanlardanım size çok yazmasamda hergün blogunuzu ziyaret edenlerdenim sevgiler...filiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Filiz
      Bu ara biraz ihmal ettim blogu ama eski hızıma kavuşacağım inşallah...
      Teşekkürler ve sevgiler

      Sil
  25. Merhaba,

    sessiz okuyucularinizdan biri olarak daha nice yillara diyor, bizimle paylastiklariniz icin cok tesekkür ediyor ve selamlar gönderiyorum.
    Sara

    YanıtlaSil
  26. Nice uzun yıllara, iyi ki varsın. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Başak
      asıl sizler iyiki varsınız. Yoksa sekiz yıl nerdeyse her gün nasıl yazardım...

      Sevgilerimle

      Sil
  27. Nice güzel yaşları olsun bu güzel bahçenin :) yaşamdan derlediği ne çok çiçek var bizimle paylaştığı.. elinizi, aklınıza, yüreğinize sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selma Hanım

      Ne ilginç değil mi, ben sizi blogda görmüştüm ilk kez ve ne kadar tanıdık bir mekandan söz ediyor demiştim:)) Meğer kızımın müdürüymüşsünüz:))) Bana Füruğ'u hediye ettiniz, ne karşılığı ödenmez bir hediyedir benim için bilemezsiniz.
      Her şey için bin teşekkür.

      Sil
    2. Sizi ayrı, kızlarınızı ayrı seviyorum :) Dünyayıı güzelleştiren, renklendiren insanlarsınız.. İyi ki varsınız :) iyi ki tanıyorum sizleri :) Sevgiler

      Sil
  28. Nice güzel yaşları olsun blogunun Lale'cim ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özlemcim hep birlikte olsun herşey...

      Sevgimle

      Sil
  29. Nice güzel yaşları olsun blogunun Lale'cim ...

    YanıtlaSil
  30. Uzunnnn yıllar bol okumalar, bol seyretmeler, bol gezmeler, bol pişirmeler v.s. ve tabii ki yazmalar :)) Sevgimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülay hanım
      Dileklerinize teşekkürler ve sevgiler... Sağolun varolun

      Sil
  31. Nice nice yıllara yine hep beraber,sanal da olsa:))) belki birgün canlı da olur.Ben çok isterim. :))Her gün ilk okunan blog,yazmışsa içten içe sevinilen blog,geziler,haftasonu önerileri,tarifler,kitaplar ,filmler....Şimdi de bir fırsat,tabii ki teşekkür etmek için...Her şey için teşekkürler...,Ben ara sıra ses veriyorum ama sizi kendime yakın hissediyorum.Sabah kardeşimin doğum gününü kutladım,bloğun da doğum günü kutlu olsun.Çok sevgiler, öpüyorum izninizle:)))
    Aysel G.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Aysel G.
      Hep yanımda hissettiğim okuyucularımdan oldunuz hep. Ben teşekkür ederim her şey için.
      Kardeşinize de nice yıllar diliyorum.

      Sil
  32. Nice yıllara
    ağzınızın tadı bozulmasın:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Naz Pek
      nasıl tanıştığımızı hatırlayınca gülüyorum. Tesadüfen sayfana gelmiştim ve sen birine kızıyordun o da benim kardeşimdi:))
      Sevgiler selamlar

      Sil
  33. nice senelere :)
    iyi ki blogger olmuşsun. seni okumak kadar keyif veriyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülter Hanım
      ben de sizi keyifle izliyorum, teşekkürler.

      Sil
  34. nice mutlu yıllar ayvalıktan sessiz takipcinizim bilgisayarı actıgımda ilkler arasındasınız hersey gonlunce olsun sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Adsız okuyucum

      teşekkürler ve sevgiler size de

      Sil
  35. En sıkıntılı anında bile işi espiriye döken, en moralsiz anımda beni gülümseten canım Lalem hep var ol.Ben arada cozutsamda :) burdayım. Öperim çokkk ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Asis ya görüşemedik bu sefer,içimde kaldı ama bir dahakine acısını çıkartıcaz söz.

      Sen de hep var ol, Alplerdeki kızkardeşim benim.

      Sil
  36. iyi ki varsın Lale ablacım, daha nice güzel yıllara hep birlikte... Bende arada bir ses verenlerdenim, ama seni 2 yıldır düzenli takip ederim. Ne çok şey keşfettim seninle, bir kadının nasıl her şeye pozitif bakacağını öğrendim. Bir kadının nasıl daha pratik olacağını öğrendim. Bir kadının sitem ederken bile nasıl yapıcı olacağını öğrendim. Bir kadının sadece etrafı için değil,kendi içinde yaşaması gerektiğini öğrendim.Her sabah enerjinden enerji alarak işe başladım. 1-2 gün yazmasan merak ettim.
    iyi ki varsın iyi ki buldum seni... Çok öpüyorum, sevgilerimle... SemaG.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SemaG. ama sen ağlattın beni nasıl onore ettin. Çok ama çok teşekkür ederim. Ben de seni çok öpüyor ve sevgiler gönderiyorum.

      Sil
  37. Sizin ve blogunuz hakkında yazılanlar o kadar güzel ve içten ki,ekleyecek bir şey bulamıyorum.Kısa bir süre oldu,yazılarınızı okumaya başlayalı,hepsinden büyük bir keyif aldım,daha nice 8 yıllara lalenin bahçesi.Fahriye59

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Fahriye
      Sen de zaman zaman ses vererek beni hep motive ettin. Çok teşekkür ediyor ve sevgilerimi gönderiyorum.

      Sil
  38. Ben buradayim ve zevkle sizi takip ediyorum nice sekiz yillara

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili a.dagtekin
      teşekkürler ve sevgiler umarım birlikteliğimiz daha uzun yıllar devam eder .
      Sevgilerimle

      Sil
  39. LALEM KANKİM,
    O bahçeye iyiki bu güzel laleri ekmişsin 8 yıl önce
    senin o bahçen herkese neşe verdi, dostluk verdi, sevgi verdi, kültür verdi,
    Daha pek çok güzel şey paylaştık
    Hep burada ol, hep çiçeklerini sula ki,
    Biz de seninle mutlu olalım
    Rengarenk laleler gibi hayatını koklayalım
    O güzel enerjin bize de geçsin
    seviyorum seni güzel kadın
    öptüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım kankimmm
      Bana sarı lalelerle gelen kadın. O pozitif enerjinle sekiz yıldır birlikte yürüyoruz bu yolda. Umarım çoook uzun yıllar sürer. Seni gerçek hayatta da tanımış olmaktan dolayı çok mutluyum.

      Sevgimle

      Sil
  40. gülümse hande:)

    lale hanım,iyiki yazmaya başlamışsınız iyiki tanımışım sizi,sizin beni tanımanız ise bir kitap armağan etmenizle başlamış iyiki güzel bir tanışma hikayesi oldu(bu arada sırası geldi kitabın okuduğum kadarıyla şahane bitince mutlaka yorumumu yazacağım.)yol arkadaşlığınız için bende size teşekkür ederim.bloğunuzun uzun yıllar mutlu yazılarla devam etmesi dileğimle...
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  41. Sevgili Gülümse Hande:)
    Sizleri yanımda bu kadar hissetmeseydim bu kadar uzun süre yazamazdım emin olun. Ben teşekkür ederim her şey için.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  42. Lale ablacım nice yıllara!iyiki varsınız.Sizi okumaktan çok büyük keyif alıyorum.Hiç yüz yüze gelemesekte sanki sizi tanıyor gibiyim.Umarım bir gün tanışmak şansımızda olur.Çok sevgiler...

    YanıtlaSil
  43. Canım Duygucum ya sen de iyi ki varsın...Birbirimizin nelerine tanık olduk. Atakan'ın doğuşuna, yürüyüşüne sizin Kars maceranıza,Ankara günlerinize ...Ben de çok isterim bir gün gerçek hayatta da tanışabilmeyi...

    Sevgimle

    YanıtlaSil
  44. Merhaba Lale hanım.:)Ben bahçenizi keşfedeli iki sene oldu..Bu akşamda uyku tutmadı,ayaklarımın ucuna basarak girdim ,sessizce dolaşıyorum.Nice senelere,hep mutlu kalın. Çengelli

    YanıtlaSil
  45. Sevgili Çengelli
    Kendi evinizde gibi dolaşın:)) beni de uyku tutmadı ...

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  46. Sevgili Lale Hanim,
    Sizin sayfanizi tiklamaya Istanbul'da basladim. Eger iki yil önce Santiago Sili'den tiklayan da kim acaba diye merak ettiyseniz, o da benim :) Görev icabi dünyayi dolasirken hep benimlesiniz.
    Seferberlik tariflerinize bayiliyorum. Hatta arada acip okuyorum:)
    Her türlü gezi, kitap, film öneriniz cok makbule geciyor.
    Türkiye ye geldigimde, Kadiköy carsisinda kahvecilerin önünden gecerken belki oradasinizdir diye mutlaka bakarim.
    Enerjinize, hayati kucaklayisiniza hayranim. Tanismasak ta benim arkadasimsiniz iste... Nice yillara !
    Sessizlerden Huriye ( Bu kez de Almanya'dan sevgiler!)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Huriye
      Bir sağlık problemi nedeniyle hastaneden yeni gelmiştik ve kendimi hiç de iyi hissetmediğim bir zamanda geldi yorumun.Ruhuma iyi geldi,kendimi iyi hissetmeme neden oldu.Hep dediğim gibi ,eğer bu geri dönüşler olmasaydı sizlerin varlığını hissetmeseydim sanırım bu kadar uzun süre yazamazdım.Zaman zaman site trafiğimde yabancı ülkeleri gördüğümde kim olduklarını bilemesem de çok uzaklarda bile birileri bu kırmızı Lale'yi görmüş farkına varmış diye seviniyorum.
      Umarım bir gün karşılaşırız.

      Sevgilerimle
      Daima arkadaşınız Lale:)

      Sil
  47. Daha nice nice 8 yıllara Lale ablacımm:)iyi ki yazıyorsun.iyi ki tanışmışız blogumuz vesilesiyle.Bana blog sevgisini aşıladınız.iyi ki varsınız.daha nice nice yazılarını keyifle okumak dileğiyle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanemcim, sen önce blog dışından izlemeye başlamıştın beni... Daha sonra da ramıza katıldın ne güzel oldu. Umarım daha uzun yıllar birlikte olmaya devam ederiz.

      Sevgimle

      Sil
  48. Daha nice bloglu yıllara, sağlıkla, afiyetle, bol kitaplı, filmli, gezmeli, yemeli, içmeli:)))

    YanıtlaSil
  49. Canım Natali hep birlikte inşallah...

    Sevgimle

    YanıtlaSil
  50. Bilmiyorumki ben sessiz takipçi miyim, sesli takipçi miyim? ( GORA filmindeki replik gibi oldu bu, "anlamıyorumki, burda kim yerli kim yabancı" diyordu galiba) siz kıdemli blog yazarları bize yol gösteriyor. Sizin yazılarınızı okurken sanki tanıdık bir ablamın yazılarını okur gibi hissediyorum.. Herşeye maydonoz olmama adına pek yorum yapmasamda Iyiki doğmuş "lalenin bahçesi"

    YanıtlaSil
  51. Bende sizi çok uzun bir zamandır sessiz izleyenlerdenim sizin sayenizde ne filmler izledim ne filmler uzaktaki bir arkadaş gibisiniz bu sıcaklığı samimiyeti yaşattığınız için çok teşekkürler iyiki varsınız iyiki lalenin bahçesi bizimle...

    YanıtlaSil
  52. Sevgili Berfin

    Zaman zaman yaptığın yorumlarla beni çok mutlu ediyorsun,çok teşekkürler.

    Ne demek her şeye maydonoz olmak, maydonoz bi Lale ablan varken:))

    YanıtlaSil
  53. Sevgili adsız okuyucum
    Umarım daha çook filmler izleriz. Mesela şimdi Oscar adaylarını izlemeye başladık:)) Bi de şu hastalık hallerini atlatırsam süper olacak:)

    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  54. Geç geldim, ama sanırım uzun otururum :)
    Nice yıllara Lalecim, çok yorumum olmasa da, yakın oturmamızın karşılığı görüşmesek de seni çok iyi tanıyorum. Senden çaldığım kitaplarla, filmlerle daha,daha iyi tanımam olması gerekliydi zaten.
    Sevgilerle, nice güzel paylaşımlara...

    YanıtlaSil
  55. Canım Nur
    Hiç olmazssa tanışma fırsatını bulmuştuk:)
    Umarım uzun yıllar sürer film kitap paylaşımlarımız.

    YanıtlaSil
  56. Lale Abla, sizi okumak büyük keyif. Nice nice güzel yıllara
    Sizin anlattığınız istanbul'u sizinle birlikte gezmeyi istiyoruz. Kitaplarınız, yemekleriniz, neşe dolu dünyanız.
    Sizi çok seviyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de nasıl isterim sizinle bir İstanbul günü yapabilmeyi...
      İkinize de selam ve sevgiler kızlar...

      Sil

içinizden geldiği gibi yorumlayın ama unutmayın ki keser döner sap döner gün gelir hesap döner:))