Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

28 Temmuz 2012 Cumartesi

Moda'dan Gece Bakışı

Dün çok keyifli bir akşam geçirdik.İstanbul'a Moda'dan bir gece bakışı yaptık. Gamsegamse, Ben , Zeya ve Yıldızlı Fırçamız:) Ebru ile Moda akşamı yaptık.İftar sonrası olunca artık Moda akşamı değil Moda gecesine dönüştü tabi.
Önce Koço'da çaylı kahveli sohbet yaptık. Bir ara Gamse ile Ebru fısıldaşınca bizimde merakımızı uyandırdılar. Arkamızda ünlü birileri varmış, kim olduğunu da anlatamadılar. En sonunda Ebru hemen cepten internete dalıp resimlerini gösterdi.Tabi arkamızı dönüp bakmak ayıp olacaktı.:))) Meğer Levent Tülek ve Pelin Su Pir'miş. İkisini de pek bi severim.Sonra Ali Usta'dan dondurmalarımızı alıp yürüyüş yaptık. Benim dondurmam apartman boyuydu. Tüh keşke resmini çekseydim:))(Ali Usta'nın önü yine çok kalabalıktı haliyle)

Gece eve gelince biraz tv biraz kitap takıldım.

Sabah, film yerine bir bölüm ''ALF'' izledim çok keyifli geldi.. Uçuşan tüller de bana eşlik edince keyif ikiye katlandı.

D&R dan aldığım kitaplardan; ''Ev Erkeği '' ne başladım. Çok keyifli bir kitap, ramazana ve bu sıcak havaya iyi geldi. Kitaptan söz etmiyorum. Çünkü bitince'' Kitap Okuyan Kız'' da yazacağım.

Oki doki bitti bu yazı...

12 yorum:

  1. Dondurmacı ne kadar kalabalık öyle.Gerçi yıllarııın dondurmacısı olsun o kadar değil mi?

    YanıtlaSil
  2. aaa sayfanda iki tanıdık resim takıldı gözüme..cundadaki pansiyon 10 gün önce önünden geçerken çok güzel görünüyordu gerçekten:) bir de modadaki ali usta!duydum duydum bir türlü yeme keyfine erişemedim ama şimdi çok gaza geldim köprüyü 5 saatte geçme pahasına da olsa gidiyorum arkadaş:))bu arada tanıştığımıza sevindim:)

    YanıtlaSil
  3. Moda ayrı bir keyiftir lale Abla. Ordan denize, Kalamış'a Fenerbahçe^'ye bakış farklı ayrı bir zevk bana göre.
    Ali Ustaaaaaaaa.. o kuyruklara az girmedik.
    Keyifli akşamlarınız daim olsun.
    Keyifli okumalar Lale Abla.

    YanıtlaSil
  4. Moda çok özel bir yerdir bana göre. Bana hep bu tarafın Cihangir'i, Beyoğlu'su gibi gelir. Gecesi ayrı, gündüzü ayrı güzeldir.
    Sizin blogda ilk kez rastlıyorum sanki.
    Nice keyifli akşamlara...

    YanıtlaSil
  5. İstanbulun keyfini sen çıkarıyorsun Lale :)sefan olsun.Bu sefer pek bişe anlamadım bir yere gidemedim artık başka sefere :)öpüyorum.

    YanıtlaSil
  6. Işın

    Sanırım gözünden kaçtı...Moda çok sevdiğim mekanların olduğu çok sevdiğim bir yerdir. Deniz<e girildiği yılları bilmişliğim bile vardır:)
    Senin için bir iki Moda'lı yazı seçtim. Linkler aşağıda
    http://laleninbahcesi.blogspot.com/2012/02/biz-bu-gun.html

    http://laleninbahcesi.blogspot.com/2011/09/bayram-bayram2.html

    YanıtlaSil
  7. Iyi olmus dondurmanin resminin olmadigi yoksa kesin bir yanim siser benim :)))))))

    lale ablacim bir sorum olacakti sana ;) Murakami dunyasina girisi Sahilde Kafka ile mi yapayim yoksa zemberekkusu ile mi? Biliyorum sen fanatigisi bir akil danisayim dedim :)

    YanıtlaSil
  8. Çok keyifli vakit geçmiştir diye düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  9. Offf Moda, canım moda, dğup büyüdüğüm yer. Fethetmeye gelsem mi acaba?

    YanıtlaSil
  10. can yayınlarından aldıklarınız okuduklarınız var mı lale ablacım

    YanıtlaSil
  11. ALi Usta'nın önünü hiç boş görmediğimi düşündüm bir an...dondurmayı merak ettim neli seversin..bir apartman boyu olduguna gore epey bir ceşit olmalı :)..sevgiler bizden

    YanıtlaSil
  12. Dondurmada karameli çok severim, bir de kavunlu... Ama Kumburgaz günlerini hatırlatan tutti fruttiliyi görünce atladım:))

    YanıtlaSil

içinizden geldiği gibi yorumlayın ama unutmayın ki keser döner sap döner gün gelir hesap döner:))