Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

1 Ocak 2009 Perşembe

yeni yıl yeni yıl

Biraz önce ataleti okudum. , Geri dönüp daha önce yazdıklarınıza bakarmısınız hiç demiş. Zaman zaman bakarım aslında, aklıma gelmişken bakayım eskiden ne yazmışım, yılın ilk gününde. Tuhaftır ben hiç yeni yıl yazsı yazmamışım, yılbaşı gecesinden öyle yazı içinde falan bahsetmişim. Geçen yılın ilk yazısı da blog buluşmasıymış. Beyoğlu Çiçek Pasajındaki Boncukda dağıtmış bağıra bağıra Mihriban söylemişiz. yılbaşı gecesinden de şöyle bahsetmişim

Yeni yılı evde karşıladık . Çağıran arkadaşlara yemekten sonra uğrarız dedik ama ona bile üşendik. Nazlı zaten arkadaşlarıyla idi. Bu tür geceleri evde geçirmeyi seviyorum. Var öyle bir anımız karı koca. Bi kez taaa Antalyalara gittik. Yılbaşı gecesi klüpte millet eğleniyor. Bizim canımız bir sıkıldı. Onikiye kadar zor dayandık. Bizimkiler toplanmışlardır, ne yapıyorlardır falan vaziyetleri. Az kala kocam başlayacaktı anamın gözlemeleri falan demeye ki kalktık. Garsonlar falan peşimize üşüştü bir şey mi oldu, memnun mu kalmadınız diye. Evimizi özledik dedik. Öle işte

Tarih tekerrürden ibaret demek ki, bu yılda aynen en son yine blog çetesi toplanmış. Biz yine yeni yılı evde , Nazlı arkadaşlarıyla kutladı. Çağrılı olduğumuz hiç bir yere gitmedik. Ağacımızın ışıklarını yaktık. Masamızı kurduk, yedik içtik. Ben saat oniki olduğunda kırmızı eşofmanlarımı giymiştim bile. 28 Aralık evlilik yıldönümümüz olması, iki gün önce bir kutlama yapmış olmamız nedeniyle yılbaşı biraz sönük geçer bizde. Neyse işte bir yılı daha devirdik. Eski yıla geçmiş olsun. Kötüler onda kalsın, güzellikler aynen devam etsin. Bu yazı da burada bitsin. Şimdi karı koca bir film izleyeceğiz...

11 yorum:

  1. KANKİİİİ!!!!
    Canım arkadaşım, 2009'un ilk yorumunu yapmaktan mutluluk duydum,
    Umarım eşinle ve kızlarınla hep böyle mutlu ve birlikte olursunuz,
    Kızlarına Allah güzel yazılar yazsın, iyilerle karşılaştırsın,
    Senin de neşeni, enerjini artırsın,
    Seni tanıdığıma çok seviniyorum,
    dostluğun çok önemli,
    O güzel gülümsemen yüzünden hiç gitmesin,
    Sevgi ve öpücükler

    YanıtlaSil
  2. Ben de yeni yılınızı kutluyorum,ailecek en güzel günler,aylar,yıllar geçirmenizi diliyorum.Ne güzel biz de hep ailecek gireriz yeni yıla,evde olmayı çok seviyoruz aile arasında yenen güzel bir yemek,12 de birbirimize iyi dileklerde bulunmak,hep birarada olmayı dilemek,en büyük mutluluk olsa gerek.

    evlenme yıldönümünüzü de kutluyorum.nice sağlıklı,mutlu,huzurlu,güle şahin kızlarınızla birlikte yıllar diliyorum.Ömrünüz uzun,yaşadıklarınız baki olsun.

    YanıtlaSil
  3. Haydi bakalım. İyi seyirler...

    YanıtlaSil
  4. Tüm güzellikler 2009 a devrolsun siz yazın bizde takıp edelim inşallah :)

    YanıtlaSil
  5. yeni yılada girdik bakalım hayatımızda ne gibi değişiklikler olacak umarım güzellikler olur inşaallah,
    arkadaşım eşin ve kızlarınla mutluluğun daim olsun çoğalırsınız dileğiyle ben öyle istiyorum bu sene gelin damat ve torunlar diliyorum inşaallah,:))
    sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  6. Lale ablacığım yeni bir yıl yeniliklere adım atabilmek, iyiliği bir yerden ve bir şekilde başlatabikmek açısından sn derece önemli. Paylaşmak esas her şeyi ve çoğaltmak güzellikleri. Birlikte olmak ne güzel, sizinle tanışmak kazançlarımdan biri. Benim yazılarıma destek veren yönünüzü çok seviyor, saygılarımı beraberinde gönderiyorum.

    YanıtlaSil
  7. az önce nalanı okudum sizin ekip orada pijama partisindeydi. içten çocuksu tertemizdi gülüşleriniz.

    nice yıllara...

    YanıtlaSil
  8. Lale Abla, yeni yılda herşey gönlünce olsun, kocaman öperim seni :)

    YanıtlaSil
  9. keyif dolsun taşsın y.eni yılda..
    =)

    öyle özel günlerde.. özleniyor ev elbette..
    hatta sıla hasreti depreşiyor fena halde..

    atalet..

    YanıtlaSil
  10. Yeni yılınız mutlu geçsin. Son bir kaç senedir, çocuklar sebebiyle biz de evde kutluyoruz, arkadaşlarla birlikte. Çok keyifli geçiyor.

    YanıtlaSil
  11. Bu yazıyla, artık sizi davet edenler gönül koymazlar. O kadar samimi olarak cümlelere dökmüşsünüz ki ne güzel karı-koca sessiz sessiz evinde yeni yıla girmiş diyesi geliyor.

    Nice senelere..
    Sevgi ve Selamlar.

    YanıtlaSil

içinizden geldiği gibi yorumlayın ama unutmayın ki keser döner sap döner gün gelir hesap döner:))