Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

15 Temmuz 2008 Salı

Sıccak çok sıccak

Evet sıcak bir gün. Ve ben klimayı dumura uğratmış durumdayım. Aç kapa aç kapa artema durumları.Yarın sıcaklık sekiz derece birden düşecekmiş. Yani düşe kalka gidecek bu yaz.
Bu sıcak günlerde tatile gideceğimiz güne kadar şöle bi rehavet içinde geçireyim diyorum. Ülke gündemi yeterince hararetli zaten; bi de ben hararet yapmayayım luzumsuz hareketlerle.

Ama bir depresif hailim de yok değil. Dün gece yok bunu izleyelim, olmadı şunu izleyelim, ben gazete okuyayım kaşur kuşur derken , kocam soluğu yatak odasında aldı. Üç dizi ve bir yarışmayı bir arada götürmeye kalktım, e performansları ancak bir araya gelince bi işe yarıyordu :)). O arada da gazetelere bakıyodum hehehe. En sonunda koca kaçtı işte.

Sonra Gamsegamse ile takı olayına girdik. Çok güzel bilezikler yaptı. Sabah kalktığımda ayağımın altına batan boncuklar da olmasa daha iyi olacak ama. . Bu kızın kışın kağıtlarında yüzeriz, yazın boncuklarında. Ona ayrı oda değil ayrı bir kat vereceğim bir evimiz olmalı bizim.

Nazlı kendi aleminde hafta sonları Zuza kaçıyor. Biz yatınca da salona kurulup yabancı kanallarını izliyor.

Bu arada tatile götüreceğim kitapları ayırıyorum. Biraz hafif kitapları tercih ederim tatilde. Kocam da tam tersi ağır ağır takılır. Nalan da Kaştan bildiriyor, onu okudukça sabırsızlanıyorum.

Bizde kayda değer bir şey yok anlayacağınız.Iscak ıscak takılıyoruz. Hadi kalın sağlıcakla ve serinlikle

14 yorum:

  1. evet havalar cok sıcak
    hemde cokkk
    adana resmen yanıyor

    YanıtlaSil
  2. Kaş'a gidip beni de anmamak yok ama.Lütfeeen..Nalân'a da yazdım.Elini tutuyorum,gezdir beni dedim. Öbür elimle de seni tutacağım.Denize sok beni.Çok özledim.

    Sevgiler canım

    YanıtlaSil
  3. Daha ne olsun, tatil öncesi dinlenin bir güzel. Bilezikleri merak ettik, yok mu foto?

    YanıtlaSil
  4. ben geldimm
    sonunda blogcuyu terkedip yanınıza doğru geldim.. oh be rahatlık varmış :)))

    YanıtlaSil
  5. Balkon bile sıcak bu akşam lale...:) En azından şaka yapıyorduk, bu gece balkonda uyusak diye...I Ih...Bilmem ki serinler mi yarın? Hayırlısı...:)

    YanıtlaSil
  6. bu aralar nedense herkeste hafif depresif bir hal var.

    YanıtlaSil
  7. Lale Abla, buralarda sıcak valla. Ofiste klima yüzünden tepişip duruyoruz arkadaşlarla. Bizim gibi açık ofis olunca biri klima sevmez öbürü buzdolabında yaşamak ister gibi sorunlar çıkıyor, bir orta yol bulucaz inşallah. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  8. Hava soğudu işte sabah rüzgar sesiyle kalktım yaşasın diyerek.

    Dün neydi öyle acayip sıcaktı. Bugün iyi geldi.

    Tatil gelsin artık :)

    Öpüyorum.

    YanıtlaSil
  9. uçuş uçuş lalem..
    bu gün serin gürültülü ve süper..
    kızları..
    renk katıyor hayatımıza biliyosun di mi..
    yoksa bak..
    3 program bi sürü gaste.. yetmiyor =P..

    atalet

    YanıtlaSil
  10. Lale ablaaaa, dedigin gibi bugun deniz delirdi, koca koca dalgalar cikti.sahildeki tum sezlonglari topladilar cunku her taraf islandi.Bu arada merak etme, burada da bir kitapci var.Bi sey eksik olursa buradan tamamlarsin:)

    YanıtlaSil
  11. havalar soğudu hatta burada öyle bir fırtına koptu ki anlatamam,sevinemedim çünkü ben bi güzel evin bütün camlarını silmiştim:)) oh olsun bana di mi ama sen tv izlemez hava durumunu öğrenmezsen müstahaktır
    bu aralar bi kitap okuyorum bi kitap okuyorum sorma iki haftada üç kitap bitirdim.Gecem gündüzüm birbirine girdi,bütün gün plajda yapacak iş de olmayınca.:))
    benim kızlar da bana aynı şeyi yaşatıyorlar kolye yapıyorlar ama bi görsen evi boncuk,pul ne arasan var öpüyorum ablacım.

    YanıtlaSil
  12. Burdan size yagmurlu hava göndereyim ordaki sicak havadan bir parca alayim fazla istemem,bilezikler kolundadir simdi sikir sikir iyi günlerde kullan ablacigim

    YanıtlaSil
  13. sıcak mı dedin ,alsana yağmur ,İstanbulu sel götürmüş galiba ,azcık serinlemişsinizdir umarım....

    YanıtlaSil
  14. Selamlar, benim can dostum Maviannenin kankisini ben de tanımak isterim. Gerçekten de çok sıcak günler yaşıyoruz ama olsun yazın tadı da bir başka.
    Umarım serin bir tatil geçirirsiniz.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil

içinizden geldiği gibi yorumlayın ama unutmayın ki keser döner sap döner gün gelir hesap döner:))