Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

26 Mart 2010 Cuma

Dün gece Babam ilacını içer içmez şıp diye uyudu. Hatta yatağına giderken, galiba bu uyku ilacıydı dedi... Biz de Aşk-ı Memnu izledik, şekerpareli şekerpareli:))) Herkesin canı aynı anda tatlı isteyince; kahraman Kocam bi koşu aldı geldi. Kızlar tatlı merasiminden sonra sızdılar, Gamse hemen yatağına gitti ama Naziş ısrarla yatağına gitmeyip uyuyarak, kanepeyi işgal etti , ,hem de uyumadığını izlediğini söyledi. Zuz da sürekli , peki şimdi ne oldu, şimdi ne oldu söyle bakalım diyerek onu sınav etti:)))

Aşk-ı Memnu böyle giderse bir iki sezon oynar. Çünkü Bihter dizi başladığında mezarlığa gitmişti Babasına; dizinin sonuna doğru çıktı.Ednan Bey yine mel mel baktı uzaylı gibi. Bu gidişle kafasına karısından tokmağı yiyen Hilmi Önal da, erecek iyi insan olacak falan.

Sabah; hastanaye gidip, Babamın gözündeki sargıları açtırdık. Piyasada bulunmayan damlayı yazan Doktorumuzu canı gönülden tebrik ederim. Bir iki aydır depolarda bile yokmuş. Şimdi kocam arıyor hala. Olmadı arayıp başka ilaç ismi soracağım.

Şimdilik bu kadar gün içi düzenlemelerde görüşürüz:)))

not: telefon açan, mesaj çeken, yorumlarında geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim. İyiki varsınız...