Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

3 Şubat 2009 Salı

saol be usta

Valla sağolsun var olsun usta. Artık çalar saate falan gerek yok, sabah sekiz oldu mu, matkabı kulağımıza sokuyor. Onun bu işemi yapmasıyla Naziş de yatağından bağırmaya başliyor- beni mi buldunuuuuz, bu tatili dört gözle bekledim diye. Bu sayede senfoni tamam oluyor. Usta sazlarda Nazlı solo da.

Bu günle ilgili hiç bir programım yok. Bir tek kitap almak için D&R a gideceğim. Çok güzel bir kitap değişim etkinliği düzenlemiş Serap ve evvelzaman içinde. Bana da davet göndermişlerdi , seve seve katıldım. Çok hoş bir tesadüfle bana çıkan blog arkadaşım. Bursa da teyzemin oturduğu semtte oturuyor. Liseli ylılarımda çok dolaşmışımdır oralar da. Yani kitabımın gittiği adres nasıl bir yer biliyorum. Bu çok hoşuma gitti. Kitabım taaa başından beri aklımda ama şimdi sölemem)).

gamsegamse bu gün son sınavına girdi ve hey özgürlük diye bağırmaya başladı. Artık mart ortasına kadar bir kahvaltı zaman zaman da sinema arkadaşım var.

ılık bir hava var İstanbul da bu gün. Gece biraz yağmur yağmuş galiba. Kalktığım da yerler ıslaktı.
Yarın Naziş'le tahtakale planımız var. Perşembe günü ise Cancan gelecekmiş. Cuma günü yine çoook işim var . Cumartesi ise ben de okey partisi )). yani hafta sonuna kadar tekmilimi verdim ve de gittim .