Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

18 Nisan 2009 Cumartesi

BİZ BU SABAH

Biz bu sabah erkenden pörtledik, Gamse kursa , my koca işe gitti. Nazlı yatakta Agatha'lara devam etmekte. Sanırım bu ay 13 kitabını okumuş böööö dedim. Toplamda 80 taneymiş.Birazdan ona koruda kahvaltı teklif edeceğim. Bakalım üşenmezsse.

Dünü hiç sevmedim. Karar verdim ki , gittiğim yerde plan dışı , ortam dışı insanlar olunca ben sevmiyorum. Bazen de ummadığın an da çok hoş insanlarla tanışabiliyor iyi ki diyorsun ama dün öyle bir gün değildi heheh. Hiç sohbet edesim yoktu kal geldi bana. Aaaaynı bir uzaylı gibiydim. Ne biçim bi kadın demişlerdir öööf öyle bir günümdeydim işte.

Bir kaç gecedir tv de kocamla Cumhurbaşkanlığı Bisiklet turnuvasını izliyoruz. Dört saat falan sürüyor. Manzaralar muhteşem, ben kendime yerleşecek yer bakıyorum o sırada , mesela Demre muhteşemdi. Geçen yaz uğrayalım demiş sonra üşenmiştik. Muhteşem bir sahili var. Bisiklet yarışı tuhaf iş, kocam dört bewş gündür bana anlatmaktan iflahı kesildi. Her etap dört saat sürdü bu turnuva da. Etebı kazanan yarışmayı kazandı diyorum yoo o yirminci oldu diyo. Nası ya diyorum en son grubun içindeki yarışmacıdan 10 dakika geride çünkü diyo. Ama sonunda çözdüm ama ne yazık ki turnuva bitti:)). En ilginç olay sa favorinin bisikleti üç dört kez üst üste arıza yapınca sinirlenip bisikleti fırlatmasıydı hemen yeni bisiklet verdiler.Yani onca gün kahrını çektim şu turnuvanın sonunda benlik bir olay oldu:))))). Ha bi de turnuva gündüz tabiki biz tekrarını izliyoruz.Benim acaip bisiklet maceralarım vardır bi gün yazayım size.

Şimdiii Nazlı teklifimi kabul etti , giyinmeliyim.