Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

14 Temmuz 2011 Perşembe

Bu gün doktor günümüzdü...Tatil öncesi kontrolden geçtik... Doktor kesinlikle kulak çubuğu kullanmamız konusunda uyardı bizi...Kulak zarına pamukçuklar yapışıyormuş. Benim diz kontrolüm genelde iyi geçti...diz cerrahı doktorum, kesinlikle emara falan gerek görmediğini, korkulacak bir şey olmadığınıa ama adele harabiyeti olduğunu, bunun ilaç tedavisinden de en önemlisinin diinlenmek ve soğuk kompres uygulamasının olduğunu söyledi. Buna uyarsam 15-20 gün içinde eski halime dönermişim. Neyseki istediğin kadar yüzebilirsin dedi. Göz kontrolünü atladım. Zuz gıcık kapmış, çünkü Gamse hemen gammazlamış. Yani buz torbamla birlikte çıkacağız tatile... hapımı yutucam, kremimi sürücem, dizime buz torbamı koyup kitabımı okuyacağım yani, inşalllah

Akşam saatlerindeki haber yine hepimizi yüreğinden vurdu. 13 şehit, 7 yaralı....Şimdi , kime yaradı bu , Türke mi? Kürte mi?... Herşeyin bir sonu varsa bunun da sonu gelmeli artık.
Daha ne söylenebilir ki....