Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

6 Ocak 2010 Çarşamba


Güne kargalar kahvaltı etmeden başladık yine... Gamse okula yemek götürdü bu gün hehehhe yemekte dalyan köfte olduğu günler yemekhaneye bile inmiyor. Ne garip, yeni evliyken; evimize gelen ilk misafire dalyan köfte pişirmiştim. Yemek kitabında en afilli o duruyordu çünkü:))Misafirler bayılmıştı.Resim yemek blogcularının atası portakalağacından. E napim herhalde dalyan köfte yapacak resmini çekip buraya koyacak halim yoktu . Şimdi başka yerden alsam, anam benim yemeemm, benim tabaaam, benim tasım diye gelirler haklı olarak.

Bu gün Cancan biz de heheheh Babannenin tansiyonunu çıkartmış. Hem geliyo hemde ne yemek var diye de soruyo bir de. hemen etli türlü yaptım ona. Patatesli, ıspanaklı , havuçlu karnabaharlı pırasalı , birazda kepekli bulgur koydum , azcıkda zeytinyap . Pişince de biraz bzızızıt yaptık kedilimutfak sahibi Annoya gibi. Koca bir tabak yedi de uyudu bile. O uyurken ben de annesine alternatif yemek tarifleri bulup, mailine gönderdim. Beyefendi yemek listesinden bıkmış da :))

Akşam Kabadayı var tv de, hangi kanal unuttum, izlemeyenlere duyurulur. Şener Şen'i izleme fırsatını kaçırmayın.Dün akşam yeni bir dizi başladı Aşk ve Ceza, oyuncular en sevdiğimden konusu ise en bildiğimden ne demeli bilemem .

Şimdiii CAN uyurken biraz toparlanmalı biraz dinlenmeliyim. Çünkü uyanınca acaip faaliyetlerimiz var.