Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

1 Ocak 2010 Cuma

2010 ilk yazısı

Geldi işte 2010 hayırlı uğurlu olsun, vatana millete.

Evde karşıladık ailece, ağacımızın ışıklarını yaktık, mumlarımızı da. Masamızı donattık.Giyindik, kuşandık. Ailece yedik içtik. Gamse yemeğe kadar arkadaşlarıylaydı, Naziş yemekten sonra çıktı. Sonuçta yemek birlikte yendi. Saat 10 gibi benden bu kadar dedim pijamalarımı giydim. Gamse de atladı hemen olaya O da çekti eşofmanlarını. Kocam bir süre daha dayandı. Saat oniki olduğunda ortalık yıkıldı. Havai fişeklerle karşıladı İstanbul yeni yılı. İyi işte günlerdir tantana tantana bu iş de bitti. Burcuma göre bu yıl kariyer yılımmış, hehehehe.Artık mutfakta yeni füzyon yemekler mi denerim , yeni yerler mi keşfederim bilemem. Bir kapı çelengi yaparak işe başladım zaten. Hayatımda ilk kez de böyle bir şey yaptığım için gidip gelip bakıyorum zaten:))))

Güne geç başladık haliyle. Kızlar uyurken şöle börekli çörekli bir masa hazırladım, yılbaşı kurabiyelerimi de göz doldursun diye masaya kondurdum. Saat 12 gibi kahvaltıya oturduk.


Birazdan da evden çıkıyoruz,Gamse ile ben.Eylem şu;.Yahşi Batı... yani Anneler ve kızları sinema günü. Grupta iki anne, iki kız, iki kuzen, bir yenge, bir gelin , bir görümce, bir hala var:)))) toplamda dört kişiler ama heheheheh,

Şimdilik bize müsade...