Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

2 Mayıs 2009 Cumartesi

-Lale kahvaltı etmeyeceğim
- Anne kahvaltı etmeden çıkacağım....................... iyi deeeeee niye bunu beni uyandırarak söylüyorsunuzkiiii. Birinci kişi Kocam , ikincisi Gamsegamse. . Neyse uyandık artık. Yatakta Fatma Girik'le Cüneyt Arkın'dan Satlık Koca Aranıyoru izledim. Yoksa James ile Dev Şeftaliyi izleyecektmi. Diğer kanallarda ya magazin ya da çizgi film vardı. Gözlüğüm salonda kalmıştı üşendim almaya yoksa gazetelerim ve kitabım da yanımdaydı. Bir sürahi de yeşil çay içtim.

Naziş evdeydi ama biraz önce çıktı. Bne de temizlik yaptım. Akşam için patlıcan musakka hazırlığı yaptım. Geçen yaz Kalkan' da yediğim patlıcan musakkayı unutamam meğer Kalkan'ında o yemeği meşhurmuş ne tuhaf.

Akşam peşpeşe iki dizimiz var Gamseyle , önce Melekler Korusun sonra Kavak yelleri. Özel hazırlıklarımız bile var o dizileri izlerken. Naziş bir tek Elveda Rumeli'yi izler onunda sonunda hep uyur .

Dün bir arkadaşa yemeğe gittik. Amanın koccca bir tencere güveç yapmıştı ama ne güveç. Güveç tencerem kırıldığından beri hiç pişirmedim. Üsküdar'da gördüm hemde içi çok güzel sırlanmıştı, alayım bari.

Şimdiii biraz daha evle ilgili rötuş yapayım , sonra da ne gele gele. Belki dışarı çıkarım. Yarın Gamse'nin doğum günü. Kocam onun için hala 10 yaşında olduğunu söyleyip Gamse'yi kazıklamaya çalışıyor :)))