Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

17 Şubat 2009 Salı

en güzel hediye ; kitap kitap kitap



Bu sabah çalan zil dün akşamı gecesini sildi süpürdü. 38,5 ateş, korkunç boğaz ve kulak ağrısı ile geçen saatler bu zille , yerini güzel duygulara iyiki iyikilere bıraktı.

Herşey Serap'ın beni , en güzel hediye kitaptır etkinliğine daveti ile başladı. Ben kitabımı Bursaya Zuzuların annesine gönderdim biliyosunuz. Bana kitap alacak olan blog dostum da gevezekalem di. Geveze kalemle yazışmalarımız sonucu bir zamanlar ortak yerlerde yaşadığımız da ortaya çıktı. Hayatta hiç bir şey tesadüf değildir sözünün gerçekliği bir kez daha ispatlandı böylece.


Geveze kalem bana Marguerite Duras'ın deneme kitabı olan YAZMAK 'ı göndermiş. Zarftan çok zarif notlar ve benim için özel olarak tasarlanıp yapılmış olan kitap ayraçları ve moleskin defterler çıktı.Bir ara atalet moleskin defterler için özel bir yazı yazmıştı hatta. Yazmayı sevenler için çok özel olan bu defterler kitap kadar sevindirdi beni. Çntamdan hiç çıkmayacak bu defterler ve belkide gevezekalemin de notunda dediği gibi yazmaya başlamak için de bir bir adım olur.

Bu gün bir kez daha iyiki blog yazmaya başlamışım dedim. Tüm bu güzellikleri kaçırmak ne büyük bir kayıp olurdu.
not. bu yazı dün yazıldı ama hastalığım nedeni ile resimleyemediğim için ancak yayınlayabildim.