Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

20 Şubat 2009 Cuma

hastalıktan devam devammmmm

Ne yazık ki kendimi hala iyi hissetmeye başlamadım. Hala boğazım acıyor, kulaklarım da bir yanma. İçtiğim onca ilaç, onca sıvı hiç bi işe yaramadı.

İşin enteresan tarafı, yarın Nalan(desertwind) da toplanacağız. geçen hafta karar verdik. Ben ha bu gün iyi olurum , yarın toparlanalım derken bu güne geldik. Dün kendimi iyi hissetmiştim, bu günde fena değildim ama akşam yeniden coştum , yarın ola hayr ola diyorum artık. Kocam ben de bu huy olduğu sürece asla iyileşmeyeceğimi söylüyor. Hasta olan yatar , dinlenir diyor. Ben fıldır fıldır geziyomuşum, yalanda değil, çarşamba günü kendimi azcık iyi hissedince okey oynamaya gittim. İki sokak ötye ama , anam meğer hava ne soğukmuş. Kafama atkımı geçirdim üstüne de kapüşonumu kapattım koştura koştura eve geldim.


Akşamları saat- 10 dan itibaren yatak odasına geçip , kitap okuyorum. Düzenli okuma saatleri iyi oluyor.

Şimdi bi ıhlamur alıp yatağa gitmeliyim, yarına iyi olmalıyım. Nalana gitmeliyim, eve geldiğimde yeniden hasta hissetmemeli kocamı konuşturmamalıyım...