Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

7 Haziran 2009 Pazar

AŞK; ÜSTÜNE DE ZEYTİNYAĞLI FASULYE

Aslında başlık yalnızca Aşk olacaktı ama önceki yazıdaki zeyadan çalıntı başlıktan sonra , şimdi de Ece den çalıntı bir başlıkla karşınızda olacaktım:)))))))



Sabah yatakta Aşk'ı bitirdim, güzeldi evet söylenenler doğruymuş gerçekten güzeldi, modern hayat ve Mevlana Şems hikayesi çok güzel birleştirilmişti. Kırk kural internette o kadar çok dolaşıyor ki, zaten herkes okumuştur ben kendi adıma her kuraldan kendime bir şeyler çıkardım.

Kitap bitince de akşam için zeytinyağlı fasulye pişirdim :))


Dün Gamsegamse saat üçe kadar ders çalıştı. Sonra görümceme çaya gittik. Görümcemin kızı Meral hem benim hem Gamse'nin kankası. Aynı zamanda meslektaşlar. O da öğretmen. Ama onunki sanatla ilgili, resim öğretmenidir. Giderken Meral'e hediye kitap götürdüm, kitaplığımın armağan kitaplar köşesinden Adalet Ağaoğlu'na ait Sessizliğin İlk Seslerini seçtim. Evet böyle bir köşem var kitaplığımda ama artık oradaki kitaplar tükendi yerine yenilerini koymam gerek.

Hava çok sıcaktı , neyseki aynı mahallede oturuyoruz görümcelerimle. yürürken tam onların sokağına dönecekken Gamse gel deniz gören sokaktan aşağı inelim dedi. Denize baka baka indik de ne olacak bu deniz sevdamız dedim içimden. Artık mayıs ayından itibaren denize girebileceğim bir yerde oturmak istediğime karar verdim heheheh her yaza girişte ben bu kararı veririm.


Bu gün evdeyim anladığınız üzre. Gamse Caddebostan sahilinde piknikte, Kocam işte pazar pazar, Naziş sabah erkenden yıl sonu gösterisi için gitti biraz önce haşat biçimde geldi. Cuma günü de karne veriyor sonra ay sonunda ver elini Bodrum. Ben kararlıyım bu yıl kesinlikle tatilimin tümünü Ordu^da geçireceğim. Gamse 10 günlüğüne ben de gelirim dedi. Kocam da aynı fikirde . Tamamdır 10 gün kalıp dönsünler ben kendi kabilemle takılırım biraz , ayile saadeti durumunda takılmalar da bi yere kadar dimi yani=))

Hadi gittim ben önce çamaşır asacağım sonta biraz tv ve Zeyanın armağanı Çarşamba Mektuplarına başlanacak.