Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

8 Kasım 2007 Perşembe

BU SABAH Bİ DE SOBEEEEEEEE

Dün gece tam yatmak üzereyiz, Gamse gamse banyoda dişlerini fırçalıyor, bense banyo dolabına havluları kaldırıyorum.-Annee şimdi Turgut Reis'de deniz kıyısında , güneşleniyor olsaydık dedi. Öyle kocaman bir hayır demişim ki şaşırdı . Çünkü o anda olmak istediğim tek yer yatağım.Halbuki yazın olsa ne cazip bir fikir değil mi?. Şimdi bu nereden geldi aklıma ne bilim. Biraz blog sayfalarında dolaştım. Ne kadar farklıyız değilmi. Angel çok cesur. Hatta yazdım ona, yorumlar , senin yazıların kadar cesur değil diye. Şekerimpembemin evini yine su bastı. Üçüncü evinde üçüncü kez .keny@lı zehir zemberek bir yazı yazmış bu gün. Nalan galiba G.Afrika yolcusu . Zeya annesi ile birlikte Londra hazırlıklarında. Mavianne , erken kararmasından şikayetçi havanın, Yelizin sevmek en kolay şarkısıyla havaya girmeye çalışıyor. Ebru İzmire gitti. yazıları 29 ekim de kaldı.
Peki bennn , hala uyanamadım. Gamsegamsenin de dersi öğleden sonra, uyanırsa kahvaltıyı birlikte yapacağız. Şimdilik hiç planım yok sonrası için. Biraz avanelik yapmak, pineklemek istiyorum.Dün akşam İlmiyemden gelince birden coştum mutfağa girdim bi sürü yemek yaptım. Dün sabah ki kahvaltımız muhteşemdi , resmini çektim. Ama bluetooth kırıldığı için ekleyemedim.
Yarın sabah erkenden Beyoğluna gidiyorum. Önce bir kahvaltı buluşması sonra Allah kerim.
Gelelim sobeye.Şekerimpembem sobelemiş beni.Mevsimin ilk sobesi yani
Şimdi sorulara bakalım.
Aşk bence; Aşktır yaw. Hani , hiç anlamazsın, birden onu düşünür olursun, hep salak salak gülümsersin.Millet çorba dese sen konuyu bir punduna getirip Zekiye getirisin . Ay pardon yani aşkına.
En saçma huyum;Ooooo bi sürü saçma huyum var. Ama en saçması en soğuk havada bile pencereleri açmam. Olduğum yerde mutlaka hava akımı olmalı. Yani mezarıma bile bir hava deliği vasiyetimdir.
Ben küçükken;Her şey daha büyüktü sanki. Evimize giden yokuş daha dikti. Babam daha uzun boyluydu. Gökyüzü hep yıldızlıydı.TV tek kanaldı. Necefli maşrapanın dayanılmazlığı vardı:)) Aşk-ı Memnu en erotik diziydi.
Aslında ben;Aynı okuduğunuz gibiyim. Mitsukoya, zeyaya ve ebrucuğa sorun inanmazsanız.
İlk kopyamı; , Deli Rabianın girdiği tarih dersinde çektim.IV.Muratın oğlunun sünnet düğünü soran bir hocaya ne yapılmaz.
Cep telefonumda; annemim gençkızlık resmi. Ailemin beni çok sevdiklerini söyleyen açılış mesajları, Nazlı'nın bana tatildeyken gönderdiği -anneciğimm seni çok seviyorum diyen sesli ve görüntülü mesajı kayıtlı.
bi de son not. Yahu Beşiktaşa sözüm, o golleri öyle patır patır yerken , kendinize acımadınız acımadınız benim kocamada mı acımadınız. O adam ertesi gün ne yapar . Bütün gün kaşlarını çatmış ki , kimse bir şey söylemeye cesaret edemesin.