Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

3 Haziran 2009 Çarşamba

Tenhalarda buluşalım :)))

Ne oldu ayol, blog sapır sapır döküldü. Kırlaramı açıldık, yaylalara mı? çıktık. Biz aynıyız. Naziş son turları atıyor okulda, yıl sonu etkinlikleri hazırlıyor, hep sahnede olacağı için ))) kendine kıyafet ayarlıyor. Gamsegamse hala ödev sunum, yıllık çekimleri peşinde. Neyseki stajı bitti. İzleyen hocası hem çekim yapmış, hem de hayatımda izlediğim en iyi 10 staj dan biri demiş. Biz de ev de videosunu izledik ve iyi not verdik:)). Allah dualarımı kabul ediyor. Nazlıya bir delik olsada seni sınıfta izlesem demiştim. Kanal Türk ve Show TV sınıfında çekim yapmıştı, değil ben sülalace izlemiştik. Hele Kanal Türk'ünkü bir çocuk programıydı ve aylarca her sabah saat 9 da Nazlı'nın sınıfından yayın yapıyordu. Ben ev de baba iş de kızımızı izledik . Neyse Gamse^yi de izledim ders anlatışını çocuklarla iletişimini birebir kendi gözlerimle gördüm,

Zuz tatilden kara marsık olarak döndü. Tatili çok iyi geçmiş. Kuşadası ve Bodrum dolaylarındaydı. Can Bey de yurt semalarına döndü, dün bizdeydi. O bizi biz O'nu çok özlemişiz. Yaladık yuttuk birbirimizi, doyamadık yarın da geliyor. Zaten perşembe O^nun günü de, dün özlemden extra yaptık. Sevgiden mi?dir nedir bilemedik bana bir sarıldı kulağımı kaptı ısırdı:)).

Bu gün arkadaşlarla buluştuk iki tur okey oynadık, ayıptır söylemesi ikiye katlayıp dörtle çarptım onları:)). Ya bi adamın her el elinde okey olurmu bazen iki okey birden . Kumarda kazanan aşkta kaybeder lafına inanmayın siz, artık devir değişti kazanan her yerde kazanıyor heheheheheheh.

Akşam yemeğine kabak kemane yaptım( benim uydurduğum isim biliyosunuz). Giderken pişirip bırakmıştım. Nazlı bu gün koşturmacadan doğru dürüst yemek yiyememiş okulda gelince bir tabak yemiş hemen. Ben gelince de giyindi uçtu gitti bile dışarıya.

Aldığım kitaplardan Mucizevi Mandarini bitirdim. Okudukça İstanbul'u özledim ne garip değilmi??. Bir de,'' aşka bir göz fazladır''sözü kaldı yadigar. Sonuç'da Aslı Erdoğan'ın okuduğum ilk kitabıydı , yazı dilini sevdim. Yani evet bir Aslı Erdoğan okuyucusu olabilirim. Sırada Kırmızı Pelerinli Kent var. Bu akşam başlayacağım.

Hadi bakalım artık akşam oldu evli evine köylü köyüne