Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

20 Ekim 2008 Pazartesi

Hafta sonundan, Can'lı saatlerden, ödüllerden))

Hadi bakalım yeni bir haftaya başladık, biz yeni haftaya pazarcıların sesleri ile başlıyoruz. Evimin olduğu sokak da olmasa bile arka sokağımızda var. Bazen yatak odası penceremizden bakıyorum pazar da neler var diye :))

Ben hafta sonunu genelde ev de geçirdim, her gün dışarı çıktım ama öle kayda değer , anlatılacak bir şey yok. Cuma günü Beyoğlu ekibim geldi, teyzemi de almışlardı gelirken. Oh incir reçelim nihayet eve geldi. Ekmekleri kızartıp yumuluyoruz . Zuz a verme bundan onunki ayrı dedi de kurtardım reçeli Zuz dan heheheh. O gece bir şamata ile geçti.

Cumartesi günü de Can Bey geldi. On gündür görmemiştik. Bu on günde boyu uzamış , kilo almış. Denize girmek, traking yapmak ona yaramış ve artık bu güne bu gün üç aylık olmuş. Artık daha anlamlı gülüyor. Gülerken taa gözümüzün içine bakıp bizi üç kağıda bağlayıp kendine hizmet ettiriyor hem de yarışa yarişa yapıyoruz. Akşam olunca Gamsegamse de Nazlı da arkadaşlarıyla yemeğe kaçtı . Biz kaldık Can Beyle başbaşa. Biraz etrafı izledik pencereden , biraz öpüşüp koklaştık derken annesinin toplantısı bitti geldi. Onlarıda yolcu ettim. Bu kez de my kocanın gelme satati yaklaştı. Hadi ikimize masa hazırla derken uy ben bi yorulmuşum. Pes düştüm.

Cuma günü benim tayfa, cumartesi Can Bey derken yorulmuşuz. Gamsegamseye yarın öğle ye kadar yatalım , Naziş yok, baban da erken gidecek zaten dedim. Pazar gününü öğle saatlerine kadar yatarak geçirdik. Sonrada breh breh ana kız bir kahvaltı yaptık evlere şenlik. Filmimizi koyduk, ekmeklerimizi kızarttık, yumurtalarımızı haşladık uzun upuzun bir kahvaltı yaptık.

Pazar gün tüm gün yattım yuvarlandım. Nazlı dönmeyeceğim bu akşam da Zuz' dayım dedi. Akşamları da arkadaşlarıyla cadde de buluşuyorlar, Zuz a dönmek daha kolay oluyor onun için de. Zuz da zaten hafta sonları dışarda oluyor. İkisi aynı saatlerde ev de buluşup , sonra da oyuna falan takılınca , ta sabah yatıyorlar bu kez de geç kalkıyorlar tabiki. Gamze de arkadaşlarıyla çıkmıştı yine. Biz kaldık yine karıkoca karıkoca. Film izledik, gazete kitap faslı derken hafta sonu bitti gitti
Friendship Around The World Award"
Uluslararası Arkadaşlık Ödülü

Amacı, Uluslararası Bloggerları biribirleriyle tanıştırmak olan ''Friendship Around The World Award" ödülü dağıtımında, ödül listesinde beni de gösteren rüzgar ve şekerpastaya teşekkür ederim. Dünya çapında bir arkadaşlık ödülü, Ödül sürekli alıcı tarafından devrediliyor, her alan kişi kendine gönderenden 1 fazla kişiye yolluyor.Ödül listesinde de sana gönderenin lisrtesindekilerin olmamamsı gerekiyormuş. Ben iki listeyi de inceledim hemen tüm arkadaşlarım var. Yani zor bir liste olacak.


Benim arkadaşlarımın hepsi ödüle layıktır.