Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

18 Ocak 2017 Çarşamba

Lale'nin Bahçesi 11 yaşında ve Çelınç

Başlıktan da anlaşıldığı gibi Lale'nin Bahçesi 11 yaşında. Hala kimler okuyor, kimler burada bilmiyorum ama ben bu 11 yıllık yolculuğuma eşlik ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Aranızda yüzyüze tanıştıklarım oldu.Buna ne kadar memnunum bilemezsiniz.
Türkiye'nin en eski bloglarından biri olarak Marketing Türkiye' de de yerimizi aldık bu yıl.Bloglar eskisi kadar okunmuyor malum diğer sosyal platformların kolay ve çok insana ulaşılabirliği, interaktif olarak kullanılırlığı blogları  neredeyse atıl duruma düşürdü. Ama blog aslında çok geniş bir arşiv de  aynı zamanda. Bazen şunu ne zaman yapmıştım acaba dediğimde bile bloga başvuruyorum.
Zaman zaman ortadan kabolsam da  burada bir Lale var, unutmayın :) Yine yeşil çayla başlıyor yine...yine kitap kovalıyor, sabah kahvaltılarında film izliyor, yine yemekler uyduruyor, birilerine kızıyor, birilerine gülüyor, memleket için kaygılanıyor  hep bildiğiniz gibi yani...

Siz yine de ara sıra buralara uğramayı ihmal etmeyin.

Leylak Dalı, bloglardaki bu durgunluğu atmak ve yazmaya teşvik etmek için çelınç çağrısı yaptı bize.
Çelınç ( challange)karşındakinin kimliğini tanımaya yönelik eylem demekmiş. Bizimki 17 soruluk bir çelınç. Her gün bir soru cevaplanacak. Yani 17 gün boyunca yazmak zorundayız. Böylece eski yazı alışkanlıklarımıza döneriz diye umut ediyorum.


İlk sorudan başlayalım.
Beş sözcükle kendini anlat.
1-Keyifli
2-okuyan
3- gezente( gezmeyi seven)
4- çaycı
5- dombilik :)

Yarın ikinci soruda kalbimi kazanmanın beş yolunda buluşmak üzere :)