Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

3 Mart 2010 Çarşamba

The Butterfly has landed on İstanbul



Hava güzeldi,Manzara güzeldi... Sohbet hepsinden güzeldi... doyumsuzdu...Günlerdir Alplerden misafirim geliyor diyordum ya işte onunlaydım. Çoğunuzun tanıdığı Butterfly geldi. Yüzyüze ilk kez karşılaştık, seslerimizi ilk kez duyduk ama gelin görün ki 40 yıldır birbirini tanıyan eski dostlar gibiydik.

Artık Butterfly-Asis- biliyor ben koruda yürüyüş yaptım, kahvaltı yaptım, yemek yedim derken, nereleri kast ettiğimi. Çayımı içerken hangi manzara var karşımda... Çünkü biz bu gün , koru yollarında birlikte yürüdük, çay içtik, yemek yedik... Enise Hanım yani Butterfly'ın arkadaşı da bize o güzel yüreğiyle , sohbetiyle eşlik etti. Onu tanıdığıma da çok memnunum...

Günün en komik yanı; servisimizi yapan garsonumuzdu. Havanın güzelliğinden etkilenmiş olacak bizi iltifatlara boğdu:))))

Canım Asis, her Türkiye ziyaretinde bil ki artık bir kardeşin bir evin daha var burada...



Eve gelince Asisciğimin getirdiği çikolatalara dalış yaptık kızlarla:))))) O büyük bir nezaketle , nasıl çikolata sevdiğimi sormuştu ama ben seçimi ona bırakınca O da her çeşitten getirmiş:))) Portakallı çikolata çocukluğumun ağız tadı. Gelir gelmez onu açtım , keyif yaptım...Bu arada Cancan'da sebeplenmiş. Hediyelerden büyük bir pay da ona düşmüş:)))Ağzımız tatlandı ama en güzeli bloknotun ilk sayfasına yazdığın o zarif not, o ruhuma o kadar iyi geldiki . Bininci kez iyiki dedim iyiki blog girmiş hayatıma ve yolum sizlerle kesişmiş. Çook teşekkür ederiz her şey için...