Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

20 Temmuz 2010 Salı

(Zuz'un objektifinden Amasra)

Amasra tatilini dün gece sevgili Asis'in önerdiği Mavi Yeşil canlı balık restoranda noktadık... Asiscim çok teşekkür ederiz ... bayıldık... manzaraya... servise... ve hepsi birbirinden leziz deniz ürünlerine...balıklara....

burada kardiş kardiş keyif yaparken görülmekteyiz...Kulaktaki küpeler dikkat ... Gamse ve ikisi bu küpelerden kimselere bırakmadılar... özelliği ortasında yazma parçası var... yani o kırmızılık alllı güllü bir yazma:)))tembel Naziş ... yerinden kalkıp yanımıza gelmedi:)))




ünlü Amasra salatamız... en ünlü salata ustası da Mavi yeşildeymiş haberiniz ola...



Mavi Yeşilde son gecenin tadını çıkarırken Amasra bana bir jest yaptı ve havai fişeklerle uğurladı beni:)))

Bu sabah geleneksel kahvaltımızı deniz kıyısında parkta yapıp- sanırım bu kahvaltıları çok özleyeceğiz- Amasra ile vedalaştık... Artık evimizdeyiz... Ama henüz size anlatmadığım bir Bartın günü ve Çakraz var...Onlarıda anlatayım resimli Amasra tarihimiz sona erecek :)))
Teşekkür ederiz Kardişimmm benim beni kırmadın tatilimizin son günlerine renk ... neşe kattın...Zuz'un durduğu yer, otobüs terminali desem... böyle püfür püfür bir terminal gördünüz mü???