Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

26 Ocak 2017 Perşembe

Üçü bir arada çelınç 😍

Bu çelınç işi sömestr tatiline denk gelince blog yazmayı zaten savsaklamaya yatkın bünyeyi  ikisi bir arada üçü bir arada yazmalara zorladı🙃
Bugün 8-9 ve 10. sorular cevaplayacağız efenim.
8.soru:Bir dahaki hayatında kim olmak isterdim.Ben yine aynı çocukların annesi aynı adamın karısı,aynı anne babanın çocukları ve de aynı kardeşlerin ablası olmak isterdim.Bu çok net böyle.Çünkü; ben hala aşağıda ki küçük kızım😍



 9.soru:Göç etmek zorunda kalsan yaşamak için seçeceğin ülke:
Hali hazırda göç etmek istesem bana iki inek, arazi ve aylık gelir veren bir ülke var  :) Çerkezya...Sanırım köklerimin geldiği yerleri görmek isterim. Putin 2013 yılında çifte vatandaşlık hakkı verilebileceğini söyledi. Ama ben, tapusu bende olan bu ülkeden gitmeyi hiç bir zaman düşünmem. Tapu senedim de nüfus  kağıdımdır.Ama bu ülkenin yaşanacak bir hale gelmesi için "hayır" lı sonuçlara ihtiyacımız var.

10.soru: Asla unutmak istemeyeceğin anın.


Asla unutmadığım anılarım bir sürü  onları unutmam zaten imkansız ama unutmak istemediğim bir anım var.  Bir gün, Asis  İsviçre'den gelmiş ve geleneksel buluşmamızı yapmıştık. Çok keyifli bir günün kocaman gülümsemesi yüzümde Beşiktaş- Üsküdar motoruna binmiş eve dönüyordum. Motor iskeleye yanaşırken ayağa kalkıp kapıya yürüdüm ve motorun yanaşmasını beklemeye başladım. O sırada nedendir bilinmez arkama dönüp baktım, geri döndüm ve beynim bir sinyal gönderdi sanki bir ışık yandı tekrar dönüp baktım. Sadece sen misin diyebildim ve   sen misin dediğim de bana sarıldı.  Ordu'da oturan erkek kardeşim Metin'di. O gün iş için gelmiş ve sürpriz yapmak için de söylememiş. Ama bir taraftan da sağıma soluma bakıyordum, bir yerlerden çıkarsın diye dedi. Dur hemen eve gidip tantanaya karışmayalım, bir yerde ikimiz oturup sohbet edelim önce demiştim.

Hayde  gittim ben darısı  diğer soruların başına  :)